Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Sista första skoldagen

15:07 | January 18, 2021

Hej, nu är jag tillbaka till Paris och har min första skoladag – visserligen hemma – men ändå! Hittils har jag hunnit komma i ordning i lägenheten, träffat kompisar, en fest, pilates på en ny favorit studio och myst. Har haft lite toppar och dalar sen jag kom hit – kännts ensamt, sen bra, sen fantastiskt sen lite ensamt igen. Man glömmer bort hur det känns att vara ensam när man är i Stockholm och konstant omringad av människor. 

Första skoladagen online känns inte super rolig. Speciellt eftersom det är sista första skoldagen. Har pluggat i 4 år nu och är klar i maj?! Omg omg! Jag tycker gymnasiet kändes mycket längre tid än de här 4 åren. 

Såhär såg jag ut när jag landade- morgonflyg är inte min grej!Min dagliga promenad över floden till Wild and the moon – deras omega bowl är sinnes!

Älskar denna ansiktsmask Falafel promenad. Alltså falafeln i Marais- Finns inget så gott.Såhär ser det ut hemma hos mig just nu – väntar på att ha lektion. Hur ful acaibowl?! Hhaha! Samt högst oklart att lägga i blåbärs yoghurt. Såhär såg jag ut efter pilates – känt mig lite obalans med mat och träning. Skönt att komma igång. 

 

Har ni lite frågor? Bara att fråga på!

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Sista första skoldagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur klarar du långdistansen med din pojkvän? Kommer du bo kvar i Paris när du tagit examen? 🙂

  Reply
 • mys att du är tillbaka på bloggen <3

  Reply
 • Är du och din kille fortfarande tillsammans?

  Reply
 • Så kul att du bloggar! Berätta gärna mer om din vardag i Paris. Gillar du den? Eller föredrar du någon annan stad? Bortsett från vänner och familj! Kram

  Reply
 • Blogga mer 🙂 Kommer du flytta tillbaka till Stockholm när du är klar med utbildningen? Har du kvar din lägenhet i Stockholm?

  Reply
 • Har du någonsin haft pluggstress under din tid i Paris? Att du ligger efter/göra omtenta eller liknande? Själv drunknar jag i plugg på KTH .. 🙁

  Reply
 • Hej Chloé, hade du kunnat visa hur du stylar fina Zadig et Voltaire boots?

  Reply
 • Vad blir det för utmaningar efter examen? Kommer du vara kvar i Stockholm? Hängt mycket i Norrköping? Vad tycker du om staden?

  Reply
 • Hej Chloe! Jag har lite frågor. Hur klarar du och din pojkvän distans förhållande? Vill du bo i stockholm när du känner dig redo att skapa familj och barn eller vill du alltid bo utomlands? Är det för att det du pluggar inte har så stor marknad i Sverige eller för att du trivs bättre utomlands? Hade du rekommenderat Parsons? (jag velar mellan Parsons &Instituto Marangoni).

  Reply
 • Hej! Är väldigt intresserad av att studera på Parsons i Paris. Skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar om din skola, linje och vad du tycker om den. Hur är skolan i sig, lärare och socialt etc. Så bra blogg!

  Reply
 • Kan man flyga till Paris? Eller e d för att du har boende där som d funkar att resa. Allt e så nedstängt (tänker på Berlin tex) så undrar hur d e om man vill resa till Paris som turist. Längtar efter en resa e snart klar m min juristutbildning ☺️ Härligt att du bloggar igen kramar

  Reply