Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

lately

22:04 | January 3, 2021

Hej hörni, bloggis står kvar ser jag. Gud va jag tycker det är kul ändå att se vart vi lämnade av. Även om ni kanske inte är så många som checkar in gillar jag för min skull att uppdatera då och då. Jag är i Stockholm och väntar på att mitt pass ska bli klart, då mitt andra mystiskt försvann… Typiskt mig! Sen är det tillbaka till Paris och skolan. Kan inte förstå att det är min sista termin. Tänk att jag pluggat hela mitt liv, och jag är klar snart. Kan inte fatta hur mycket jag hunnit med fram tills nu. Klapp på axeln.

Ska börja intala mig själv det mer, för jag har på senast tiden fått sån sjuk åldersnojja, även om jag är 22 år bara. Vet inte, tycker allt går så snabbt och man vill hinna med så mycket samtidigt som det känns som att man också blir mer och mer vuxen och det är dags att få lite stabilitet. Gud jag vet inte… Så går mina tankar iaf. Mer om det någon annan gång. Ska kolla på The Crown nu och mysa ner mig i sängen. PUSS

This post contains addlinks

Innan plånting, träningsbyxor HÄR! Kontoret och pratar om Chloé by Nathalie Schuterman  Hos Antonio och gör en touch up!Springer typ bara runt i träningskläder! Här på kontoret också! Favorit produkter! CS BY NS topp! Gör mig fin för julbord, liknande stövlar HÄR, klänning är en gammal från Rotate.  Julbord på Operakällaren!Min lilla lägis i Paris Ett av många badHur fin är denna Fendi väsk?  Min fina fina kollektionBlommor från L Längd i Åre, bästa jag vet!Cashmere sätt från Cinti ParkerHela looken från Zalando – klänning maje, skor – högst oklart!

Innan vi avslutar, tänkte jag bara vissa up fyra produkter som räddar mig denna varga vinter. 

//Bare minerals HÄR, Bondi Sands tanning foam HÄR, Tan drops HÄR, Återfuktande kräm HÄR//


3 kommentarer3 kommentarer om “lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När ska du lägga ut på youtube igen? Älskar dina vloggar <3

    Reply
  • Så fina jeans på bilden med Fendi-väskan! Vart kommer de ifrån? 🙂

    Reply
  • Åldersnoja e ju bara skräp eg men förstår e 35 idag men känner o tycker jag ser ut som 25. Viktigast e att följa sitt hjärta 💓

    Reply