Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Bodies guide

15:30 | September 30, 2020

Hej hörni, hur mår ni?

Jag är hemma och har lektion, väntade på min landlord i 2 h som aldrig dök upp, min värme i lägenheten funkar inte… Men men så är det här ibland, allt är ett krångel, sånna tillfällen får jag sån hemlängtan. Paris livet rullar annars på, värsta just nu är att gymmen är stängda, dör typ av tristess, när man redan är hemma hela dagen och har online skola. Kan inte föreställa mig hur det var här under lockdown.

Ska bli spännande att komma tillbaka till skolan, är så jäkla lycklig att det är mitt sista år, herregud. Vi får se om jag kan vara här hela terminen eller om corona kommer skicka hem mig. Vi får helt enkelt se!

I veckan händer inte så mycket, ska dricka vin med Madde på Palette, äta libanesiskt hos min libanesiska kompisar och sent på torsdag kväll kommer mamsen hit för jobb. Ludwig kommer tillbaka hit om 9 dagar, pheuw – vi håller på att planera någon trevlig utflykt utanför Paris. Har ” höstlov” en vecka. Fått tips om 3 ställen: The barn, Auberge du Jeu de Paume i Chantilly, Les Creyeres i Champagne

Nu tänkte jag tipsa om lite bodies, har dille på det! Puss!

Photo vtrports

Gina Tricot: //brun body här, Svart cut out body här,Svart v ringad body här//

BIKBOK: //Öppen rygg body här, Öppen rygg svart här,Svart polo här//

 

This post contains addlinks

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Bodies guide”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här