Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Weekend <33

15:38 | September 28, 2020

OMG, vilken helg man haft, Ludwig landade onsdag eftermiddag, då blev det vin samtidigt som vi kollade på regnet på någon liten utservering vid mig, sen middag på L´entrecote – där serverar dem bara en rätt, entrecote med pommes frites och en hemlig sås, men ack så gott det är. Vi vaknade torsdag och hade ett års dag, ett år sen vi blev tsm i Milano – tiden går så snabbt. Vi åt lång frukost på Deux Magots, tog en promenad, åt lunch på Ralphs och sen middag på costes – vi gjorde om allt som vi gjorde när vi var på vår första dejt här i Paris.  Så mysigt, fick ett fantastisk kärleks brev, rosor och till och med en väska? Hur bortskämd blir jag?? Sen va det drink på ritz och middag på Costes, Filippa och Gustav bor där så dem kom förbi som slutade sen med en helkväll. På Fredagen sov vi hela dagen och sen åt middag på Aux prés, min mysigaste middag i livet typ. Lördag var en viktig dag, Ludwig fyllde år, hade bokat frukost på Crillion, lång vin lunch på Girafe med 2 par och sen middag på något fancy sushi ställe.

Ni fattar, vi åt oss igenom hela helgen och hade det grymt. Mina fysiska klasser börjar nästa vecka! Så så taggad! Puss sålänge!!

Min älskling, som gav mig en så fin present!En prada väska jag velat ha!Firade ett år med lunch på Ralphs!Väskan, sett den på några och tycker den ser sportigt snygg ut!Fördrink på Ritz och sen middag på costes, glömde helt att fotta, hade så trevligt!Dagen efter chillade vi hela dagen, på kvällen blev det Aux Prés, en favorit resto! På lördag var det Ludwigs födelsedag, han fick en rimowa resväska av mig som han kollat på, så tråkig present men väldigt behövlig, hans resväska idag är väll inget wow hehehFödelsedags lunch på Girafe, med Gustav, Filippa, Josefin och Julien  för att fira min älskling, världens trevligaste resto- tror vi satt där i 5h

Kvällen blev det en omakse upplevelse på en michelin sushi resto! 

På söndag blev det favorit falafel i Marais och ramen i saint germain innan Ludwig åkte, saknar hononm redan!

Sa hejdå till Ludwig och gjorde årets tråkigast inhandling:


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här