Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Vad har hänt sen sista vi sågs?

15:21 | September 16, 2020

Hej, från ett 35 graders Paris – smälter bort… Och nej jag har ingen luftkonditionering i lägenheten… Längtar tills skolan öppnar upp, så man slipper sitta med en varm dator i knät och ha lektion. Skolan börjar den 1 oktober – och det är mitt sista år! Kan ni fatta att ni följt mig här sen grundskolan? Och nu är jag i mitt sista år i universitetet. Kan inte fatta att tiden gått så snabbt? Va hände? Skolan började i september och hittils har jag haft online skola. Man märker att jag är en senior, herregud, rakt in i plugget. Men det känns väldigt bra.

Lägenheten är ny, jag bor i mitt drömområde nu – Saint Germain, bor precis vid Cafe de Flore, min favorit Ladurée butik, La Societe ( en grym restaurang) och 6 min från Le Bon Marché. Ja en dröm, vet att många undrar när det kommer till hyra etc, Så från CSN får jag runt 13.000 kr i månaden, samt hälften av min tuition fee som är på 100.000 kr, tror jag fick 45k den här terminen. Sen kostar min lägenhet 21.000 i månden, mamma och jag delar – så jag betalar 10k och hon 10k. Sen tar jag ut en liten lön från mitt AB som går till fickpengar. Men valt att ta en ” finare lägenhet” för det är mitt sista år,alltid velat bo här och har sparat under lockdown. Finns såklart billigare alternativ.

Är det något mer ni undrar över? Har lektion varje dag och dem flesta lektionerna är inriktade på entreprenörskap och business. Viktigaste kursen är nog Capstone, som är ditt final project. Kan berätta mer om det här senare.

Resan till Paris började med ett stop på Zara home innan vi åkte till Arlanda, utnyttjade student kortet och frågade om jag kunde få med mig lite saker till lägenheten hehe.

Landade och fick sånt pirr i magen, här bor jag liksom!

Världens vackraste stad!

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Vad har hänt sen sista vi sågs?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hvor er treningstightsen på bilde nr 7 fra?😍😍 Kram

  Reply
 • Kan du göra en YT video där du berättar om din skola och linje, vad ni får göra osv?

  Reply
 • Wow. Så drömmigt! Berätta mer om dina dagar och visa oss med bilder tex hur ser en dag hos dig i Paris ut? Gymmar du? Vart fikar du? Vart tar du promenad? Jag älskar älskar Paris och hoppas en dag jag har råd att bo där. Blir så himla glad att följa din resa lite som om jag får hopp att jag en dag kan också flytta dit.

  Reply
 • Älskar Paris, e så glad att det rullar på för dig. Men för min egen del Paris asså har sån dålig luft, och det klarar inte jag. Du e tuff som bor där, hoppas d blir mer renare så man verkligen kan njuta av staden. Kramar

  Reply
 • Have a good weekend babe <3

  Reply