Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Partyhelg

17:40 | August 9, 2020

 Förberedelserna, Eric kom en dag tidigare, killarna var på torget och köpte bloggvänlig frulle för helgen, jag jobbade på brännan, och middag på Petit Maison i Cannes. Helikopter till St tropez, lunch på Verde, sen Bagatelle och avslutnings middag på L´Opera. Båtdag till La Guerite, bad chauffören köra förbi mcdonalds, för att grunda för dagen… Partydag på La Guerite, sen hem för pizza kväll, hur fin båt btw? Ser mig framför hur någon man gett den till sin fru. 

Kolla Hanna´s vlogg för att följa hela helgen!

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Partyhelg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • var är din leopard baddräkt och gröna kjol ifrån?

  Reply
 • och din snygga topp i bilden med moa och hanna?

  Reply
 • Den gröna kjolen från Jaquemus och baddräkten från FISCH swim <3

  Reply
 • Så söt liten väska med snäckor du har, var kommer den ifrån?

  Reply