Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Bikini inflik och hår tips!

18:00 | August 9, 2020

Jag har alltid varit så sjukt osäker i bikini, man kanske inte tror det, men inför varje sommar får jag en klump i magen, speciellt framför den personen man älskar. Men vill bara säga att den senaste veckan, efter att Hanna och Moa pepptalkade mig lite, känner jag mig så mycket mer bekväm, framförallt framför Ludwig. Bara en liten tanke jag ville skriva till er. Nu ska jag tipsa er om dem 3 absolut bästa hårprodukterna på sommaren, men första tipset är att ALLTID sova med fläta, och när ni solar – sliter inte lika mycket och sån toffs jag har på bilden, sliter mindre på håret. 

 1. Antonio Axu´s hårmask, den är grym för att reparera håret, om det är tort och slitet, du hittar den HÄR
 2. Olaplex hårolja, stärker håret och ger värmeskydd, du hittar den HÄR
 3. Salt water spray som skyddar mot UV strålar, du hittar den HÄR

 

This post contains addlinks


6 kommentarer6 kommentarer om “Bikini inflik och hår tips!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HERREGUD vad glad jag blev! Hoppas du kommer blogga lite mer, kikar in här ofta och hoppas på ett inlägg 😍
  MADE MY SUNDAY

  Reply
 • ÅHH GLAD JAG BLIR <3 <3

  Reply
 • fröken, du måste faktiskt bli bättre på att skriva var dina grejer kommer ifrån! du är ursnygg

  Reply
 • yes <3 <3

  Reply
 • Nej men Chloé asså du är så fkn snygg,vacker och underbar så du ska inte alls känna dig obekväm i bikini!! Asså verkligen inte!!
  Älskar också att du har börjat göra fler inlägg nu hihihih, så kul :))))

  Reply
 • Hej bästa du!! Kan du snälla tipsa om halterneck toppar? <3

  Reply