Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

RECAP

15:50 | August 8, 2020

Hej, tänkte recapa er i korta ord vad som skett dem senaste 3 veckorna, tänk vad mycket man kan göra på 3 veckor! Vi befinner oss hoss Ludwig i Cagnes sur mer, (mellan Nice och Cannes) vi kom hit den 6 juli och haft den mest genuina mysiga, roliga semestern. Eftersom vi har varit här sålänge känner vi verkligen oss som locals. Vi tog en liten avstickare till västkusten för att besöka familjen, sen direkt tillbaka hit. Våra dagar ser ut följande, vaknar upp vid 10, morgonpromenad till marknaden, handlar vad vi ska laga på kvällen, liger och solar eller hittar på en utflykt, sen lagar vi mycket middagar hemma, men ska tipsa er om restauranger ni inte vill missa när ni är här. 

Forsätter på ett nytt recap inlägg från när Hanna, Moa, Eken och Claes var på besök. Vet inte vad ni tycker om dessa inlägg, inga proffsbilder, utan direkt från mobilen. Nu är Marcus och Kajsa här, min lilla familj. Ska springa ut och dricka Rosé och spela bordsspel med dem nu, puss. 

Vi lagar massor av god mat här, varje morgon är det en marknad som vi trippar ner till och köper dem färskaste grönsakerna, frukterna etc…Huset är en fransk liten drömÄtit många middagar på Petit Maison i Cannes, orginal restaurangen är i Nice, men den i Cannes är lite mer glammig och party.Mopedtur till Juan Le Pins, för kvällsdrink på Belle RivesKvällsmys, Gina sättet hittar du HÄRMiddag på vår nya favvo restaurang, Le Plongeoir i Nice En selfie i Poolen, mina bröst håller på att explodera pågrund av mina nya ppiller….Dagsutflykt till Hotel Grand Cap Ferrat, där tar vi varsin solstol och ligger tills det bllir kväll, så mysigt.

Min födelsedag var något helt annat, Pretty Woman filmen ringde och jag svarade? Alltså wow. Överraskad till Italien för 24 h, med privatplan och en dröm födeledagspresent. Herregud nyp mig. 

Lunch hemma i huset och middag med Mathilde, hennes pojkvän och Ludwig på Petit Maison – hon hade med sig rosor och present. HUR GULLIG!Corona kyss på planet påväg till Köpenhamn- för att hänga 4 dagar med familjen på västkusten!Lunch stopp på Café Victors,innan 5 h roadtrip, syftet med resan var att träffa Kajsas familj!Har ni någonsin sett så trendig människa på sjöss? I´ll wait! Skepp´ o´hoj!Västkusten <324h i Falsterbo, vi tänkte sova i köpenhamn, men där får inte vi svenskar övernatta, så blev ett magisk stopp hos mammas vännina med mamma. Så mysigt. Dagen efter lämnade vi hyrbilen i köpenhamn och landade i Frankrike.
Trötta men glada blev det helihopter till Tropez för lunch och mys med Ludwigs pappa. Smultron på Club 55 <3

 

 

Inlägget innehåller en addlink.

 


3 kommentarer3 kommentarer om “RECAP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • åhh vilket underbart inlägg! man märker att du haft en bra sommar och är lycklig <3

    Reply
  • <3 <3 <3

    Reply
  • hej Chloe! konstig fråga kanske men vilka ppiller äter du och tycker du dom fungerar bra? jag ska också byta ppiller och vet att det är super individuellt hur man reagerar på dom men är ändå intresserad<3<3

    Reply