Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

HÖSTINSPO

15:46 | August 4, 2020

Hej, jag skrollade runt och internet shoppade lite ( gör allt för att slippa lägga mig i solen) haha, det största i landsproblemet som existerat men jag orkar verkligen inte sola mer och hittade så sjukt mycket fint till hösten, blev så taggad på höst så vet inte vart jag ska ta vägen. Det kändes taskigt att inte dela med er, så tänkte att bloggen blir perfekt forum att lägga upp dessa höst godingar. Massa kärlek! PUSS!

Gina Tricot

//  Gina Tricot grå jeansskjorta, Gina Tricot vit blus, Cut out black dress,Cut out t-shirt, Svart klänning, Gina Tricot sweater//

& Other Stories

//Other stories lila tröja,Svart axelvadd tisha,Lila tank top,Beiga heels//

ARKET

//Arket creme vita byxor,Arket jeans,Arket virkad kofta,Svart tröja,Svart långärmad tröja//

Detta inlägg innehåller affiliate länkar


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här