Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Tjenixen

13:06 | May 12, 2020

Hej hörni!

Hur mår ni? Väldigt längesedan – men tycker det är roligt once in a while att checka in här! Gör det för mig själv så jag kan gå tillbaka och kolla vad jag gjorde och hur jag mådde. Tycker det är lite mysigt. Vad har hänt sen sist? Jag har släppt klockor och halsband tillsammans med Mockberg. Är kär och bor med min fantastiska pojkvän, och får känna mig som en prinsessa dagligen ( mer om det sen, eller hur?) avslutar min sista lektion på onsdag på för terminen och hänger med vänner. Idag känns faktiskt allting rätt så jäkla bra, sen har alla sina strul och dåliga dagar. Men jag tycker vi försöker värna om dem bra. Speciellt i dessa tider, det har inte varit lätt – men tycker jag lärt mig att bli glad över dem minsta lilla sakerna. Tänkte visa i bilder, smått och gott av min vardag. 

 

Ludwig´s och min favorit resto just nu – Den gamle och havet!

Försök till att ha på sig något annat än mjukisar

Landet mys med den finaste, snällaste, varmaste männsikan i livet!

Hemma hos mami – det där ljuset, galet!

Uppiffad på Valborg, här kommer du till halsbandet!

Spa på The Lamp hotel! Ludwig´s och hans Pappa´s hotell!

Häng  i Norrköping, ( Ludwig är där ifrån) – HÄR kommer du till ett liknande mjukisett från Gina Tricot!

Som en Idyll!

Dejt night och sleepover på ETT HEM! Världens trevligaste ställe!

Home <3

Försöker få Leo att sitta fint på en bild, går sisådär!

Sådärja!

Vi ses snart igen! PUSS

Inlägget innehåller reklamlänkar!


2 kommentarer2 kommentarer om “Tjenixen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här