Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

#Mockbergbychloé

13:33 | April 25, 2020

 

Så himla kul att ha fått möjligheten att designa en klocka och halsband för Mockberg – verklige haft så himla roligt under hela processen. Tjika in kollektionen HÄR, och kom gärna med feedback! Nedan är en vlogg från dagen när vi plåtade kampanjen. Bilderna ovan är tagna med Analog kamera.


2 kommentarer2 kommentarer om “#Mockbergbychloé”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Skulle inte du kunna svara på lite frågor angående din skola i ett inlägg?? Hur ansökte du? Behövde du sätta ihop en portfolio för det programmet du sökte eller fanns det några andra krav för att söka?

    Reply
  • Älskar klockan, ser riktigt, jäkla lyxig ut!!

    http://johannagrahn.se

    Reply