Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

TACK

10:41 | February 13, 2020

Åh hur fina är ni? Så kul att vi kan sprida så positiv energi på nätet – så tacksam för alla tips etc. Ni är grymma! Om ni missat så är det bara att tjika. Kommer en ny vlogg imorrn tror jag – min helg i Stockholm var så mysig. Att äta på Frantzén var verkligen en upplevelese. Vi kom dit 12.30 och vi lämnade 19.30, och blev konstant serverade någon ny rätt. Det var verkligen en WOW upplevelse! Mitt plan gick klockan 07,00 på morgonen i måndags – var helt helt helt slut. Men idag var första dagen jag känner mig återhämtat. Idag kommer Ludwig JIPPII!! Så nu taggar vi alla hjärtans dag helg. Puss

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “TACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Love the video Chloé, I like all of the good food and beautiful places. You look so gorgeous always, hope you have a good Valentine’s Day and weekend <3 love ya

    Reply