Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

TACK

10:41 | February 13, 2020

Åh hur fina är ni? Så kul att vi kan sprida så positiv energi på nätet – så tacksam för alla tips etc. Ni är grymma! Om ni missat så är det bara att tjika. Kommer en ny vlogg imorrn tror jag – min helg i Stockholm var så mysig. Att äta på Frantzén var verkligen en upplevelese. Vi kom dit 12.30 och vi lämnade 19.30, och blev konstant serverade någon ny rätt. Det var verkligen en WOW upplevelse! Mitt plan gick klockan 07,00 på morgonen i måndags – var helt helt helt slut. Men idag var första dagen jag känner mig återhämtat. Idag kommer Ludwig JIPPII!! Så nu taggar vi alla hjärtans dag helg. Puss

 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “TACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love the video Chloé, I like all of the good food and beautiful places. You look so gorgeous always, hope you have a good Valentine’s Day and weekend <3 love ya

  Reply
 • Hej!

  Du är inte intresserad av att sälja ditt fina set från for love and lemons? (Med jordgubbsmönster) ska på bröllop och det hade passat så himla fint! Har letat överallt men inte hittat det 😭 hade varit så uppskattat! Isåfall, maila mig gärna på [email protected] Mvh Helene

  Reply
 • Hej Chloé!
  Kan du snälla tipsa om dina favoriter i hudvård och speciellt ögonkräm?
  Puss<3

  Reply
 • Hey Chloé,
  even though I don’t understand anything in this VLOG, it is so nice to watch you! <3
  You are so beautiful,
  I can't wait for your second VLOG!
  Have a nice Sunday,
  Love,
  Sabine

  Reply