Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

UPDATE

14:22 | February 6, 2020

Hej hörni, long time no talk – hur mår ni? Allt bra? Går ni in här fortfarande? Jag är tillbaka i PARIS! Äntligen, känns så skönt att vara tillbaka till Parsons – wow, lärarna, Paris,Skolan! J´adore! Har hittat en liten lägenhet som är helt ok, ett mysigt kryp in – så sjukt svår att hitta något boende i Paris, som inte är svindyrt men också helt ok fräscht.  Jullovet var fantastiskt, passerade i ett knäppslag ( säger man så?) Nu på fredag ska jag börja filma vloggen – hur spännande? Så kommentera gärna det ni vill se – har ingen aning när det kommer till youtube. 

Hursomhaver, tänkte ta er igenom Decemeber & Januari hemma i Stcokholm. Känns som en bra början. SÅ: I december kom jag hem efter min termin i Milano- den var hmm, svår, väldigt svår. Skolan, komma in i staden, etc. Men framförallt skolan – som tur var blev jag godkänd i allt! PHEUW. Landade i Sthlm den 12 och den 13 slogs det på stort hemma hos Schuterman, med en årlig glögg. Direkt efter blev jag bjuden till en liten dröm weekend av Luddis till Babbington house – ett hotel ägt av Soho house utanför London – blev en spa dag och natt där och en glammig dag och natt i London. 

Resten av december var lugn och mysig. Höjdpunkten var att Marcus min älskade bror friade till sin flickvän Kajsa- på julafton! Hur fint? Åhh – blir varm i kroppen. Innan nyår blev det en 48 h till Åre för bästis häng med Mathilde, landade i tid för Nyår, som spenderades på Ludwigs landställe med några av hans vänner. Super trevligt!

Efter nyår åkte Ludwig och jag till honom i  Miami – älskade staden, maten och hela livsstilen där. Vi gick upp åt magisk frulle, tränade, solade, åt på magiska restauranger. Tycker bilderna får prata för sig själv. 

     

Efter Miami mellanlandade jag hemma i STHLM- packade upp och packade om till PARIS, avresan var dagen efter vi landade hemma i Stockholm, sjukt intensivt – men inte så jobbigt ställe att flyga till, speciellt när din bästa kompis väntar på dig och ens pojkvän följer med! Sen kom mamma och vi gjorde inköp tillsammans, efter det var jag hemlös en vecka, innan jag fick min lägenhet och bodde hos Estelle & Flora som också går på Parsons. Så mysigt!

Nu sitter jag i skolbänken och  varit här i 3 veckor – men mera om det senare. Nu ska jag koncentrera mig sen tar jag ett plan hem till STHLM för helgen. Glöm inte att kommentera vad ni vill se på YOUTUBE! Vi hörs snart! PUSS!

 


15 kommentarer15 kommentarer om “UPDATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att du är tillbaka!!!
  Hade varit kul att utöver vloggar se lite mer om mode, vad du tycker om, vad som är senaste, inför våren osv.
  Alltid kul att se smink och hudvård också!!

  Reply
 • Älskar dina outfits och du är så vacker! Vill gärna se hudvård/smink och mode såklart 😍❤️

  Reply
 • Ååhhh jaaa börja snälla uppdatera mer på bloggen!! Älskar den verkligen! Hade varit kul att se typ hur en dag för dig i paris ser ut, smink videos osv. Kram ❤️

  Reply
 • Jaaaaaa mer blogging!!! Alt du skriver om er interresant, bare glad du blogger i det heletatt❤️

  Reply
 • Ja! Gud va kul att du ska vlogga! Vill gärna se vanliga dagsvloggar där du bara visar din vardag osv, sen mer modevideos, kanske hauls å allt möjligt, q&as å mer.

  Reply
 • Självklart <3

  Reply
 • Jaaa va kul! Har längtat & drömt efter att du ska börja vlogga hur länge som helst!
  Jag hade gärna velat se mer att av ditt liv & dina intressen som tex vardagsvloggar, berättar om skolan & kurserna osv, om massa mode, smink, mat, platser osv & PARIS!!
  Ser verkligen fram emot att få se dig på youtube!!

  Reply
 • Åhh så glad jag blir <3 <3

  Reply
 • Welcome back dear Chloé! <3 I mean, I suppose Paris videos would be the obvious choice, like just your daily things and interesting places that you have found that are nice that maybe aren't the typical tourist places. If you made any videos in Miami like beach ones or whatever, that'd be cool too. Hope you have a great month and Valentine's Day also honey <3 love and kiss

  Reply
 • Åh vad kul att du ska börja vlogga!!! Skulle vara superkul att bara se hur en vanlig dag ser ut för dig nu!

  Reply
 • Självklart <3

  Reply
 • Gärna mode relaterade videos! Om väskor, favoriter i garderoben osv!

  Reply
 • Will do <3

  Reply
 • Vloggar vloggar vloggar!! Vill se mer av din vardag, ditt liv verkar så spännande och annorlunda. Sen vore det även roligt med q&a som är mer personliga, inte frågor om din ålder osv utan roligare frågor.

  Reply
 • Självklart <3 <3

  Reply