Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Weekend

11:53 | November 12, 2019

Min helg var väldigt mysig – i fredags hade jag sleepover hos Astrid, vi kollade på PH och hade det allmänt trevligt – lördag morgon gick jag och tränade på mitt underbara nya gym och åt ensam frulle, på kvällen träffade jag Fannie på Bulgari och vi satt och pratade relationer och killar i timmar tills det var dags att gå hem och sussa vid 01. Söndagen kom och jag brunchade på Bulgari ( heh favvo ställe) med Astrid och hennes pojkvän för att senare på eftermiddagen dricka kaffe med Fannie på Lubar – på kvällen åt jag söndagsmiddag hemma hos en italiensk tjejkompis som går på Bocconi med mig. Super trevlig helg! 


4 kommentarer4 kommentarer om “Weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!
  Skulle va så kul om du kunde tipsa om lite varma samt snygga vinterjackor i olika prisklasser!
  Puss och kram

  Reply
 • Kan du inte tipsa om hur du tänker när du shoppar och klär dig för dagen? Har såååå svårt att komma ifrån ”skinny jeans and a sweater”. Tycker typ inget annat passar mig, känner mig inte bekväm och behöver ändå se någolunda ”elegant/put together” pga jobb och så, men vafan annat ska man ha på sig än byxor och en tröja?

  Reply
 • I‘m so happy you are back to blogging. I also live abroad for my studies and somehow your blog always comforts and inspires me. It’s like a little highlight of the day to read. Kisses from London

  Reply
 • En sådan frukost skulle jag också vilja äta. 😉

  Reply