Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

First question

18:41 | September 14, 2019

Skulle älska om du kunde tipsa om festoutfits nu inför hösten! Du har livets coolaste stil! Det skulle också uppskattas om du kunde skriva lite om kärlek och breakups? Hur man tar sig igenom ett break-up och lite tips om hur man får hjärtat att läka <3

Okej break-up´s – att ta sig igenom ett break up är tufft, men det jag lärt mig med åren är följande:

Först och främst: hur hemskt det än är, så ställ dig från ett annat perspektiv, försök ta dig ur bubblan och se den ovanför. Ett avslut är inte på liv och död. I stunden kommer det kännas som du aldrig mer kommer vara kär, aldrig kommer älska någon. Men du kommer göra det. Jag tror starkt på att allt händer för en anledning, om det tar slut var det inte menat att vara er. 

Att bli dumpad är hemskt, tro mig jag har varit med om det. För dig som blivit det, tillåt dig själv att vara ledsen, gör exakt det du mår bäst av och lyssna på dig själv. Jag hittade på saker 24/7 , tränade, träffade kompisar, gick ut, flirtade etc… Självförtroendet, de är det som pajar när någon gör slut med dig, I know. Försök inse att det inte var du, den rätta ska lyfta dig inte dra ner dig, om personen du är kär i gör slut, så är det hans loss – du vill inte vara med någon som inte vill vara med dig. Inse ditt värde. Sen har jag några regler för er som tar sig igenom ett avslut. Regel nummer 1: dölj hans händelser och inlägg på instagram samt hans vänner, du behöver inte avfölja för det blir så dramatisk, utan gör bara så du inte ser va han har för sig. Regel nummer 2: skriv inte när du druckit, det slutar med en extra ångest på bakfyllan.  Regel nummer 3 – ut och ragga med dig! Man vet inte vem som väntar runt hörnet. Regel nummer 4: omge dig med vänner och familj, ha saker inplanerade med dem hela tiden: allt från att gå och träna till att ta en aw. Regel nummer 5: Piffa upp dig, ta den här tiden att fokusera på dig själv och vara ditt bästa jag, jag fixade håret, tränade lite hårdare och såg till att ha manikyrerade naglar ( händer aldrig) låter töntigt men det är små sakerna som hjälper. Regel nummer 6: Undvik tjafs och bråk – så många gånger jag ville ge en utskällning, men det är inte värt det, jag lovar – lämna som den större personen, det kommer kännas bättre sen i både hjärtat och sinnet.  Regel nummer 7: MUSIK, skapa en spotify lista med peppiga låter, Molly Sandén´s album va en räddning. Mina topp 3 favorit break up låter: 1. Det bästa kanske inte hänt än, 2. Irreplaceable 3. Best thing I never had 

Mina sista ord är att jag tycker oftast dem kommer tillbaka med svansen mellan benen, men tänk på dig själv, va egoistisk, analysera relationen, va allt perfekt? Du är värd guld och gröna skogar – se till att den personen du vill vara med ger dig det och du kommer hitta någon som ger dig det, även om det inte känns så just nu så finns det så många fantastiska personer där ute och tillslut hittar man någon som det säger klick med. 

 

Festoutfits

Gud, jag lär mig varje dag vad jag känner mig snygg i/ ful i – problemet är att jag alltid experimenterar med kläder när jag går ut, vilket kan leda till total FAIL eller SUCCSÉ. Men min bästa festoutfit tips är att köra Svart kavaj och någon snygg mini kjol och statement skor. 

//Kavaj Här, Kjol Här & Skor Här//

Här är tre plagg som på riktigt räddar fest och vardags garderoben. //Klänning Här,Kjol Här, Hårband Här//

This post contains addlinks.

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här