Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Checked

17:41 | September 4, 2019

Mera hösttips, först och främst vill jag börja med att säga att jackan kommer ut snart! Det är ett nytt märke som kommer lanseras som jag plåtades för förra veckan. Hursomhaver, älskar konceptet av matchande kavaj och kjol. Dels för att det är så snyggt ihop och man kan stylea det separat. 

//Kavaj HÄR, Kjol HÄR//

Här har jag styleat endast kjolen med en oversized vit skjorta (HÄR):

Inlägget innehåller reklamlänkar!

Bär en 38 i både kjol och kavaj.


4 kommentarer4 kommentarer om “Checked”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow Chloé!! Alltid så vacker! Hoppas du fortsätter att uppdatera bloggen, saknat den! Hade älskat att läsa mer modetips nu inför hösten, skönhetsprodukter (hårprodukter, smink osv du använder) och se mer av hur du har det i Italien, typ vardagsbilder osv. Älskar Milano, njut av tiden där!

  Reply
 • Tack fina!

  Reply
 • Älskar verkligen din blogg och klädtips! Skulle du kunna tipsa mer om kläder så som boots, vinterskor, festkläder, toppar, väskor osv. Kram

  Reply
 • Hur redigerar du dina bilder?:)

  Reply