Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

It´s been a while

22:48 | September 3, 2019

Omg, vilken sommar – bloggfri, problemfri och ( ursäkta svårdomen) jävligt rolig! Vad har hänt? Vart i livet är jag nu? Och vart befinner jag mig? Men viktigast av allt är frågan: Hur har min sommar varit? Egotrippade frågor till mig själv- men tänkte att ni var nyfikna, eller inte alls… Men då får ni bläddra ner till bilder. So let´s begin:

I maj blev jag dumpad. Vi sätter punkt där. Eller inte, men innan jag skriver och förklarar allt så har såren läkt, livet gått vidare och är lyckligare än jag varit på väldigt länge. Nu i efterhand var det verkligen det bästa beslutet, som en kompis sa till mig, man måste ibland dö, för att sedan leva & exakt så var det. Jag är en stark believer i att allt händer för en anledning- och så  har det verkligen visat sig vara. Det har inte varit något drama även om den första meningen i denna paragraf indikerar det. Jag är nog en person som är mer en problemlösare och håller mig fast även om det inte är toppen, och i slutet var det nog inte toppen. Vi skiljdes åt som vänner och jag har nothing but love for him.

Vad hände sen? Jo livets sommar. Så mycket jag vill berätta om, träffat massa nya vänner, varit spontan- umgåtts med mina nära kära, dejtat ( blink blink) rest, upptäckt och varit singel! Mitten av juli fick sommaren än turn, en turn till det bättre och det ska jag berätta mer om vid ett senare tillfälle så hang in there!

Vart befinner jag mig? I MILANO! Hur kul? Jag ska göra ett utbyte på ett universitet här som heter Bocconi. Imorgon får jag reda på alla mina kurser, berättar mer då. Ska bo i Milano i en termin, så kommer hem till Stockholm i december och flyttar tillbaka för att avsluta ett och ett halvt år på Parsons.

Idag var min första dag i Milano, kom fram vid 12.25 och åkte direkt till lägenheten som jag delar med en familjekompis. Sen packade jag upp. Lägenheten är magisk. Så så så fin! Sen träffade jag upp min libanesiska kompis för att fixa lite saker till skolan. Vi promenerade runt staden och nu är jag hemma och fått en hemlagad middag. Storhandlat- tror vi handlade 10 fyllda påsar och sen vatten etc- blev 150 euros? Så billigt med mat här. 

Nu tänkte jag visa er bilder mina kära, bilder från sommaren och allt som hänt: So let´s go!

 

 

 

 

 

 


13 kommentarer13 kommentarer om “It´s been a while”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så fantastisk så man vill dö! Känns lite sjukt för har följt dig sedan innan du flyttade till london, och exakt dom två åren du bodde där så bodde jag i schweiz och gjorde ib där. Kändes som vi gjorde den resan ”ihop” och det var så skönt att någon annan också var i samma sits och away from home. Sen efter några år av livsstrul och obestämdhet, så råkade jag börja uni i london samtidigt som du började i paris (fast jag är 95a så väldigt mycket ”efter” dig men skitsamma). Min degree skulle egentligen bara vara 3 år men jag tror jag behöver gå om ett år (har haft det jobbigt med skolan och tror kanske jag valde fel degree men vill inte ge upp), så då blir vi klara samtidigt också… lite sjukt ändå, känns som vi gjort så mycket ”ihop” och vi känner inte ens varandra! Hoppas du har det så fantastiskt bra i milan, hoppas du ännu vill fortsätta blogga så vi kan göra våra degrees klara ”ihop”!

  Reply
 • Hej Emilia.

  Gud vad din kommentar berörde mig. Jag ser fram emot när vi graduate´ar ihop 😉 kram

  Reply
 • Är du klar med Paris då alltså? Kommer sakna att du bor i Paris haha:( men så kul med Milano!!

  Reply
 • Jag flyttar tillbaka till Paris i Januari <3

  Reply
 • yeeey! <3

  Reply
 • Älskar din blogg så mycket!!!

  Reply
 • Tack fina <3 kommentera gärna vad du vill ha mer/ mindre av på bloggen!

  Reply
 • Så spännande att få höra allt detta! Jag tycker verkligen du har en fantastisk stil och det är så roligt att få följa din livsresa här på bloggen. Ser framemot inlägg nu under hösten.

  Kram!

  Reply
 • Åh vad glad jag blir!

  Reply
 • varifrån är den första strandbilden längst upp till vänster ?

  Reply
 • Älskar din blogg!!! Så kul att läsa om bilder från din dag/ helg, outfits, planer framöver osv! Kram finaste du!

  Reply
 • Fin klänning

  Reply
 • 7.sex positions http://69sexpositions.com/

  Reply