Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

When life gives you lemons, make lemonade!

16:20 | June 5, 2019

Igår var jag på H&M´ s huvudkontor och spanade in deras nyheter! Herregud! Allt var så otroligt otroligt fint. Så kul att få hem lite sommargodbitar. Kjolen släpps imorgon, men klicka HÄR för att komma till toppen, jag har på mig en 38´a. 

Sen gick jag förbi The Case Factory, Mira höll i ett event där man fick pyssla ihop sitt egna mobilskal!Så här fint blev mitt skal! Sen gick jag ner till Brillo för att äta middag med Roshi. Mycket trevlig tisdag. Nu ska jag packa ihop i butiken och sedan åka till Dalarö. Puss finisar!

This post includes adlinks


6 kommentarer6 kommentarer om “When life gives you lemons, make lemonade!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är i panik, skulle du snälla kunna posta klänningar som man kan ha på Sunne?????!!!!

  Reply
 • Kan du göra fle klädesinlägg? Gärna med många olika klännigar och inte allt för dyra <3

  Reply
 • There is a good benefit for victory. cschuterman.se
  http://bit.ly/2KvMD9G

  Reply
 • Kommer det någon uppdatering om din lägenhet? Och kommer high frequency släppa ut nya kläder?

  Reply
 • Hej Chloé! I vår tar jag studenten och jag funderar på att plugga utomlands. Jag tycker Parsons verkar så intressant. Hade inte du kunnat göra ett inlägg där du berättar hur du sökte in? Hur du haft det? Vart du bodde? Osv osv. Om skolan och sådär. Hade varit så hjälpsamt. Kramis

  Reply
 • So lovely honey! I wonder if you could maybe write posts in English also Chloe for your English-speaking fans? I know I can translate, but it’s nice to just read it directly in English. Hope you have a good weekend <3 puss

  Reply