Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

En helg på landet

16:47 | May 28, 2019

Jag vill ha sena sommarnätter, solblekt hår, kalla drinkar, hög musik, långa sovmorgnar, kvällsdopp i havet, solbräda ben och dig. Jag villl ha dig också. 

 

Ganska mysigt att börja varje inlägg med en liten dikt som jag hittat på Pinterest? Ska göra det nu för varje inlägg. Såhär såg min helg ut, mycket mat och kärlek! Vi åkte till landet på Fredag och stannade tills söndag. På fredagen kom fyra kompisar till oss ut och Tom bjöd på en Moules och pommes från Nybrogatan38, det är dem godaste. Vi dansade till gamla klassiker och konsumerade ett flertal flaskor vin. På lördagen var vi lite trötta och tog en promenad samt drack kaffe på bageriet tills det var dags att laga en grym bollo och kolla på film. 

För mig tar det ett tag att komma in i stockholms rytmen efter Paris och att komma in i en rytm med Tom. Det känns allitd lite konstigt när man inte setts på mer än en månad. Men njuter varje sekund att vara hemma igen. Mitt liv i Paris Vs Stockholm är så sjukt sjukt annorlunda. I paris lever jag mitt studentliv, anonym och är ganska ensam på dagarna. Här i Stockholm ska jag infinna mig någonstans 24/7 och går inte utanför dörren utan att hejja på samtliga traffikanter.

Nu i veckan händer det massvis av spännande grejer! Så vi hörs väldigt snart igen, obs min klänning är från FWSS. 

 

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “En helg på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här