Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Vart har jag hållt hus?

18:53 | May 27, 2019

Vart har jag varit sen sist? Jo, lite överallt! Herregud vad jag flängt. Helt galet, sist vi sågs här befann jag mig i Paris- efter en galen vecka i både Sverige, New York och Paris. Vad hände sen? Finals kom och det va dags att ta mig själv i kragen, dvs få till betygen, lyckades jag? Yes A i alla ämnen. Äsch då!! Sen gick jag ut som en 18 åring som precis upptäckt konceptet nattklubb och åt alldeles för mycket på restaurang. När plånboken var tom, väskorna packade och betygen satta tog jag mitt alldeles för stora pick och pack för att bege mig hem till Stockholm där något typ av sommarlov vankades. Jag hann va hemma 3 dagar innan det var dags för avfärd till Köpenhamn och Lund över helgen. Sen dess har jag levt ett form av hemmafru/ influencer liv på mitt kära Östermalm, samtidigt som jag skjutit upp på att ta mig tiden och sätta mig och skriva ett blogginlägg. Mina vänner har redan gett mig kritik om min uppdatering. I know. Den är inte perfekt! Men vem fasiken kan va perfekt och så jäkla ambitiös hela tiden??? Tjing pax inte jag iaf! Men men, nu är ni nog trötta på att läsa stavfel och särskrivningar så laddar upp bilder så ni får förstå vart jag hållit hus hela den här tiden och vi börjar i New York, återigen Alex om du läser detta, tack för en oförglömlig helg. Så, såhär såg det ut när jag checkade in Bowery Hotel i Soho, jag delade rum med Fiffi och Becca:Sen gjorde jag mig ordning på 5 minuter för att hinna med sista taxin som Alex väntade på mig i, resterande svenskar hade landat tidigare så dem hade fått i sig några drinkar på hotell baren!Middag på Cipriani, vi var ungefär 15 stycken. Så trevligt att hänga med alla.Dogge och jag! Hade gjort dermapen dagen innan så mitt ansikte var väldigt svullet. Men men!Hade på mig klänning från for love and Lemons och Dior jacka!Sen var det brunch dagen efter och vandring på New Yorks gator. Själva festen var på lördagen. Vid 15 hade vi hår och make på rummet som Alex så snällt hade fixat.Jag tog inga bilder under kvällen. Så tråkigt, men kanske tur! Hade en magisk Saint Laurent klänning på mig. Kände mig dock som en uppstoppad gris i den. Det är mammas och den är så jäkla tajt. Hittade en bild från The Box, en nattklubb där dansen var på!Landade måndag morgon i Paris skör och sliten. Sen var det dags att rehabilitera sig under veckan! Blev en del träning! Och ensam frukost på ett litet ställe vid mig. Samma bord som Angelina Jolie sitter på i The Tourist! Sen blev det en ny helg och countdown tills sommarlov. Var ute 3 helger i rad både fredag och lördag! Satte på mig samma lilla svart vita klänning och gulpade Amaretto Sour på Costes: Min Paris mamma Louise gjorde mysiga bakisfrullar innan jag behövde springa iväg och plugga inför dem 70000 projekten jag hade. Om jag inte var ute till 04 satt jag och pluggade till 04!Sen var det dags för mig att tacka för mitt andra år på Parsons. Trots mycket party, gick alla mina uppgifter och projekt strålande och jag måste säga att jag är så stolt över mig själv. Herregud vad jag kämpat det här året för att få ihop allt. And I did it! Väll i Köpenhamn checkade vi in på Nobis Copenhagen – och WOW säger jag bara! Vilket hotell, inredningen, maten, spat! Allt var helt helt helt fantastiskt, slänger in ett till utropstecken : ! Har på mig kostym från Custommade.Dagen efter var det cirkus fest i Lund och jag hade denna fina klänning från Zara:Sen blev allt som vanligt igen; foodora middagar med min pojkvän på balkongen, djurgårdsvarvet och mer häng med Leo och tom! Nu ska vi höras mycket snarare! Det lovar jag! Har ny färg på håret jag måste visa er och planer att berätta om! Puss så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “Vart har jag hållt hus?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här