Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Lately

11:06 | April 23, 2019

Herregud vad mycket man kan göra under en vecka. Förra veckan hann jag med Paris, Stockholm och New York. Är nu nerbäddad i sängen och helt slut i rutan. Ni får följa med i bilder helt enkelt, blir lättare. Så jag tycker vi kör igång och startar lite milt, med en bild på mig i mjukisar för förra söndagen på landet:Det lagades Risotto med Pilgrimsmusslor: Och togs familjefoto:Sen var det dags att bege sig hem till Paris söndag kväll:Studiebesök på Google arts and culture:Vår fina fina Notre Dame brann, Här ser ni rökmoln från Champs Elyseé och folk som stod och kollade på.Sen hem till Stockholm på onsdag och direkt in på dermapen:Och frisör tid: Vill bli ljusare, blev dock inte så nöjd den här gången då jag kände att håret blev mer oranget än vad jag tänkt mig:Sen gjorde jag brynen och lashlift på torsdag på mitt favorit ställe RAPIDEBROW på NK, dem är helt fantastiska där. Jag var lite undercover på grund av att jag såg lite crazy ut efter min dermapen.Bästa med Rapide Brow, jag kan kramas med leo samtidigt som dem pysslar om mig!Sen var det påskmiddag hemma och jag bakade en Pavlova!På fredag var det dags för NEW YORK! Mina favorit syskon hade party och vi var några svenskar som tog oss över atlanten för att fira dem. Såhär såg jag ut ( (ungefär) minus öppen tröja) på planet:Men New York helgen förtjänar ett eget inlägg försig! Så hejsålänge och på återseende! Obs fullt medveten om att jag var i stortbehov av en Manikyr!


14 kommentarer14 kommentarer om “Lately”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Undrar bara vart du menar när du säger “hem”, är de till din mamma, din lgh som du köpte (?) eller till din kille? 🙂 Visst köpte du en egen lägenhet?
  Eller tycker du att Paris är mest hem?

  Reply
 • so nice dress blog, I love.

  Reply
 • hej!!! var i Stockholm gjorde du din dermapen??

  Reply
 • Halloj! Skulle verkligen uppskatta om du tipsade om saker att göra, ställen att besöka, musts osv i NY på sommaren? Ska dit i 2 veckor i sommar för att praktisera.:) skulle vart så uppskattat!

  Reply
 • Kan du snälla tipsa om fina sandaler till sommaren (typ runt 1000-2000) som är snygga, stilrena och som passar till både rivieran men också storstad på sommaren? Taaaack på förhand!!

  Reply
 • Vart är den bruna pälsjackan du har på dig ifrån som du har sparat på din instastory memories(den med franska flaggan på)? Det är den första videon 🙂
  Skulle vara så så så tacksam för svar för har letat efter liknande i evigheter utan att hitta en som jag gillar.. :/

  Reply
 • Hej, var kommer den gråa koftan ifrån?

  Reply
 • Fina du, härliga vårliga bilder <3 fixade just håret, e oxå brunett o har samma längd, love it! undrar varifrån din snygga marinblå javak med vita stripes e ifrån. Kramar

  Reply
 • javak? jacka ska d va lol

  Reply
 • Hej fina! Undrar var det halsbandet du alltid har på dig med en liten diamant på kommer ifrån? Det är så fint❤️

  Reply
 • Kan du börja blogga igen? Gärna tipsa om smycket, kläder, skor m.m <3 Skulle vara roligt om du tipsade om studentklänningar!

  Reply
 • Hej fina! Vad pluggar du och var i Paris?😻

  Reply
 • Tar du p-piller? Och i så fall vilka? Din hy är amazee

  Reply
 • Fina bilder

  Reply