Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Söndag

13:20 | April 14, 2019

Söndag, veckans bästa dag om man är på landet med sin käraste. Imorse vaknade vi och gjorde bananbröd från detta recept ( klicka HÄR) Blev såååå gott! WOW! Sen gjorde Tom sina magiska svamptoaster. Dem är på riktigt det godaste jag ätit. Ska snart bege mig till flygplatsen… suck…. Ha en underbar söndag!


2 kommentarer2 kommentarer om “Söndag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skulle du kunna tipsa om nattkläder såsom pyjamasar, nattlinnen osv? <3

    Reply
  • Hej! Det ser jätte gott och mysigt ut! 😊💖

    Reply