Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Godnatt

23:59 | April 11, 2019

Godnatt mina fina, ligger i sängen och ska försöka sova. Men det är en sån kväll där tankarna bara går i spinn. När man ligger klarvaken och bara skrollar instagram… Så tänkte passa på att nämna en sak jag ser fram emot, en sak jag är orolig över och en sak som gör mig glad. Tycker det är terapeutiskt att skriva ner sina tankar och känslor i listor, eller som en Q/A.

Jag ser fram emot att åka hem i helgen och mysa med min pojkvän ser också fram emot att åka till New York över påsken för att fira Alex & CJ.

Jag är orolig över att jag inte kommer kunna göra en utbytes termin i london, då mina kurser på Parsons måste matcha skolan jag vill göra utbyte på. Hur jag än vrider och vänder på det går det inte riktigt ihop… Sitter med flera Mail om dagen angående detta.

Jag är glad för att det börjar bli vår och jag tycker livet ändå känns rättså spännande just nu, eller jag ångrar mig, livet känns som en oskrivet blad. Har ingen aning vad som händer i sommar, om jag gör ett utbyte, jobb etc. Men det gör mig glad. Annars är allting så planerat i mitt liv!

Min helg ser iallafall ut följande; åker från Paris CDG klockan 22.00 imorgon kväll. Innan ska jag ha hunnit med att gå i skolan och vaxa mig ( heh) när jag landar åker jag nog direkt hem till Tom, är fortfarande sjuk så blir nog bums i säng. Han ska på en spelning på Berns så har nog honom i sängs vid gryning… på lördag åker vi till landet och sen på söndag är det iväg igen till Paris!

Tog en liten promenad på stan idag efter skolan. Herregud har sånt ha begär, Chanel sättet är på riktigt min dröm

Sen satte jag mig i mitt härliga Paris fönster och solade benen. Efter att jag fick tofflor i julklapp så kan jag inte vara hemma utan att ha på mig dem. Älskar tofflor! Och här har ni mig;Smutsigt hår, nopprig tröja och snorig näsa! Man har väll sätt bättre dagar…


4 kommentarer4 kommentarer om “Godnatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Chloé! Jag har aldrig kunnat följa dig eller ens hitta dig på instagram. Senast jag kollade var några årsedan och igår så visade min tjejekompis en bild på en outfit du lagt upp så gick jag in och försökte hitta dig men kan fortfarande inte… kan jag följa dig på något sätt? Mvh ronjawallenberg (på insta)

  Reply
 • Hej fina,
  så konstigt- men av någon anledning va du blockad! Förstår ingenting. Men nu har jag avblockat, hemskt ledsen för det!
  PUSS

  Reply
 • hej fina du! har en relation fråga för dig… Jag och mitt crush har varit på och av sedan augusti, och det har varit många tillfällen… Jag flytter utomlands för studier til hösten och vår timing är väldigt dålig. Jag vill försöka en sista gång och överväga att fråga honom rätt vad han tycker. vad gjorde du? Är så lost og honom er det eneste jag kan tenke på:(

  Reply
 • Hej fina,

  Gud vad jobbigt, när det kommer långdistans så handlar det om att båda måste vara säkra på varandra, om det känns rätt i magen, då tycker jag du kör-prata med honom och se vart samtalet leder! Om det inte blir han, så kan jag trösta dig med att du kommer ha det så roligt dit du flyttar och träffa nya killar och tjejkompisar- man får större perspektiv när man kommer bort och något som är lite dramatiskt hemma blir inte lika jobbigt. <3 Hoppas det löser sig, puss!

  Reply