Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Can Bordoy – Palma De Mallorca

16:03 | April 10, 2019

Hej fina, glömt att visa er bilder från min vistelse på hotel Can Bordoy Grand House i Palma. Louise och jag åkte dit efter jobbet en fredag för några helger sen för att sola och äta god mat. Hotellet är nyöppnat och ligger i hjärtat av Palma. Så magiskt!

Entréen; ser ut som man hamnat i Alice i underlandet men ” Chic version”Hotellets rooftop!Louise och mitt rum. På övervåningen var det en super stor och härlig säng samt badkar!Frukosten! Finns så många hälsosamma alternativ, super plus poäng!Vi åkte på en utflykt till Bedinat för lunch, så underbart att avnjuta en lurre i solen!Jag i vårt badkar på övervåningen!


1 kommentarerEn kommentar om “Can Bordoy – Palma De Mallorca”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Chloe,
    George & jag var där och tittade , urtufft med trädgård + pool, såg dock inte poolen på taket !! Bendinat har vi ätit på många ggr , Peter & Emma driver det, dom drev tidigare Santa Ponsa GK restaurang ! Kramar & var rädd om dig.
    Chris ( Toms faster ) & George

    Reply