Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Vi kommer alltid ha Paris, Den här staden äger vi, Den är till för oss och inga andra, Under broarna längs Seine

12:38 | April 3, 2019

Hej gänget, Paris! Vår! Sista månaden av skolan! Haft en intensiv helg och känner att den kemiska ångesten sitter fortfarande lite i. Men försöker njuta och ta in allting i min vackra stad. För lämnar om en månad, helt galet att man får sommar lov då. Ännu galnare att vi är i April- det här året i Paris har gott så otroligt otroligt fort. Vad som händer när jag kommer hem är fortfarande oviss, vet inte om jag ska jobba någonstans eller vad det blir, men vi får se. 

Tycker tiden går så snabbt nu, tänk att jag gått halva min utbildning om en månad. Jag undrar hur jag kommer se tillbaka på allt. När jag är 22 så tar jag min graduation, vilket är skönt då är man ganska ugn. I helgen hade jag alla min vänninor över, det var så kul – men återhämtar mig som sagt fortfarande – ska visa er alla bilder i ett annat inlägg. Idag händer det inte så mycket, ska till skolan 13.40 sen gymmet och sen har jag middags dejt med en tjej jag träffat lite ute. Kul va? Älskar tjej dejter. Vi hörs sen puss och kram!

 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Vi kommer alltid ha Paris, Den här staden äger vi, Den är till för oss och inga andra, Under broarna längs Seine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur går det med franskan? Jag har pluggat franska i 7 år nu (bott i schweiz i två av dem) och känns som jag inte kommer nånstans hahah

  Reply
 • Hej!
  Tänkte bara kolla, hemma har vi ju fått följa Gula västarnas demonstrationer och det verkar ha varit sjukt våldsamt. Hur är det i stan haha? Vi tänkte åka dit på “honeyweekend” efter bröllop i maj, men blev lite osäker haha

  Reply
 • Hej Fina,

  Det blir rörigt på Champs Elysee men sålänge man inte rör sig där är det super lugnt. Rekommenderar att bo i Saint Germain eller Marais. Där brukar dem knappt komma. Kram

  Reply
 • Tack för svar!

  Reply