Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

The Blazer

14:50 | March 26, 2019

Visst älskar man? Har fått dille på kavajer! Det är så snyggt? Varför har ingen tvingat mig på en innan? Hur kunde jag upptäcka detta nu! Därför måste ni följa mitt råd, inhandla kavaj asap, det kommer ändra ert liv! Er garderob! Den jag har på mig ovan finns i butiken ( Nathalie Schuterman) och kommer från Isabel Marant. Men tänkte tipsa om några för en mindre krona också, jag rekomenderar att ta en strolek större då jag tycker det är snyggast när kavajen är lite oversize. Stylea den med ett par jeans utan något under när du ska ut, på dagen med en blus eller vanlig tröja!

 

//Svart Blazer Här,Vit Blazer Här,Millitär grön Här,Svart blazer med axlar Här//

 

This post contains addlinks

 


1 kommentarerEn kommentar om “The Blazer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här