Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Springbreak

14:21 | March 26, 2019

Lite smått och gott från veckan, På torsdagen förr förra veckan kom Tom, sen åkte vi hem tillsammans till Stockholm eftersom jag hade springbreak, jag jobbade i butiken hela veckan – kändes vettigt, vad gör man när man är ledig hemma? Tycker ändå jag har mycket fritid i Paris. Det var väldigt mysigt iaf, det har verkligen inte känts som Tom och jag har långdistans det här året- det har rullat på så smidigt och setts hela tiden. Sen tror jag vi är tryggare i vår relation än första året så det blir mindre oro och frågetecken. En vanlig dag hemma ser lite ut som bilderna ovan, vaknar hemma hos Tom, går till butiken jobbar med Leo som följer efter mig som en skugga och sen går jag hem och beställer foodora. Väldigt mysigt och vardagligt. Det ända jag har att klaga på är att jag lever i en kappsäck, så svårt att ha garderober lite överallt. Blir en gamble varje dag vad man ska ha på sig. Bästa på veckan var att jag fick en ny mobil, WOOOOW- sån stor skillnad har haft en Iphone 7 med sprucken kamera, så har inte kunnat fotta. Men nu jäklar! Känslan när man får en ny mobil eller dator är obeskrivlig. Så härligt. Nu ska jag sätta mig med ansökningar för London, ska göra ett utbyte där, och sen ska jag nog till gymmet. Hörs snart! Puss


6 kommentarer6 kommentarer om “Springbreak”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här