Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Slut i rutan

22:19 | March 6, 2019

Hej hörni, är helt helt slut – ska berätta allt imorgon i lugn och ro, men till dess får ni se bilder från min dag. Morgonen började väldigt konstig… Som sagt berättar i lugn och ro imorgon, sen åkte jag till Provenza Schouler för inköp, bilderna nedan ser ni mina tre topp val, efter det inköpet åkte vi till ett annat, sen gick jag på lektion i skolan och pluggade. Vid 18 mötte jag upp gänget på Yves Salomon och sen gick mamsen och jag för att äta en ramen. Nu sitter jag på soffan och ska gå och lägga mig..Har på mig en tröja från Tory Burch, Kjol från Ganni, Skor: Gucci, Pälsväst från Yves Salomon och hårband från Prada. Puss mina fina!

 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Slut i rutan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi!

  I have followed yout blog for around 5-6 years now, and I must say – you are still, and if possible even more fab now than before. I have a question reguarding your diet. I see that you for instance often eat things like pizza and pasta as well as quite a bit of alchol. Whats your tricks for staying so slim and skinny and still beeing able to eat and drink that kind of food?

  PS: I am moving to Paris for the fall, please, do you have any top 5 resturants and to do?

  XX

  Reply
 • Vad har hänt ?

  Reply
 • Såå bra blogg! Kan du tipsa om kläder och smycken? Gärna bal och studentklänningar! <3

  Reply
 • Kan du tipsa om jeans som inte är allt för dyra?

  Reply
 • Du har hatt så mange fine hårbånd/hårpynt i det siste! Kan du ikke linke de / lage et innlegg om det? + Hadde vært superkult å høre mer om at du vurderte å bli jøde:)

  Reply
 • Skulle du kunna tipsa om balklänning respektive studentklänning till rimliga priser?

  Reply
 • Kan inte du blogga mera 🙁 du sa ju flera veckor sen att du skulle berätta vad som hänt

  Reply