Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Check inn

12:18 | March 4, 2019

Hur mår jag just nu? Jag mår bra, är ganska stressad- men har egentligen ingen anledning att vara det. Jag är glad för jag fick 25 utav 25 på mitt prov, vilket känns som en lättnad. Pheuw, dock måste jag gå 15 tidigare från jobbet på fredag och livrädd att berätta det… Ughhh!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?  

Vad ser du fram emot?

Palma i Helgen!

Tom kommer om 2 veckor!

Tjejgänget kommer 29 mars!

New York på påsken med Becca och Fiffi, Alex ska ha ett partaj så vi kommer över!

Sommarlov… Längtar tills jag får sommarlov, let the countdown begin 15 maj!

Största utmaningen just nu?

Klara av min praktik, skolan, blogga, äta en vegansk & vegetarisk diet!

Vad borde du förbättra?

Bli ännu mer sparsam!

Veckans planer?

Måndag: Skola till 16, jobba till 19, äta med Emma och sen kommer mamma klockan 22!

Tisdag: Skola 08.30 till 9.40, jobba till 19 sen träna!

Onsdag: Jobba och skola – inga roliga planer, mamma är här!

Torsdag; Jobba och skola, träna!

Fredag: Jobba och sen Palma!

Vad vill du verkligen ha?

Dessa 3 klänningar, hej vårens garderob jag är redo!

Leopard klänning HÄR,Grön klänning HÄR,Grön Kjol HÄR

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Check inn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Chloe! Love your blog, och älskar att kika på vad du har för dig. Tänkte bara fråga dig- då jag har studenten till sommaren och har riktigt stress över den korta tiden som är kvar- hur du hantera denna tiden? Va du orolig hade du ångest? Har du några tips över tiden som kommer? Känns ju som en era i livet tar slut 😩 haha.

    Reply
  • I feeel you, vill bara att det ska bli maj!! Har två jobb och går på King’s hahha orkar inte med mig själv att jag vill göra allt. Vi kommer klara dettaaaa

    Reply