Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Hälsoresa

16:22 | March 3, 2019


Hej gänget, hur mår ni? Jag mår bra, är väldigt pepp då jag har lovat mig själv att gå in i en väldigt hälsosam period! Med början idag! Jag känner mig lite slapp här och där, jag vill inte rasa i vikt men tighta till mig, vilket innebär utesluta onyttigheter. Min första regel kommer att vara att aldrig låta ett mål gå åt slumpen, det vill säga, vara vrålhungrig på jobbet och trycka i sig något från ett cafe eller restaurang. Jag kommer nu alltid ta med mig matlåda och snacks. Regel 2, äta väldigt ren mat, det vill säga mycket sallader, kokta grönsaker och utesluta mjölk produkter. Regel 3, få in lite träning varje dag. Jag tror jag kommer må så bra av detta, även om det inte kommer vara lätt, så ikväll tänkte jag förbereda lite matlådor, göra overnight oats etc. Viktigt att understryka att det inte är en bantning utan mer att jag testar vegetariska/ vegan alternativ för att se hur min kropp reagerar. Min helg har varit väldigt lugn och ätit väldigt gott hehe. Jag inledde fredagen med att jobba på mitt nya internship, sen prov i skolan och sen middag med två kompisar från Parsons, såhär såg jag ut:

och det här åt vi:Slut med såna här middagar på ett tag!

I lördags delade jag och Lollo på det här till middag! Skaldjur är min absoluta favorit! Nu så är jag hemma och som ni ser ovan har jag handlat massa nyttigheter för veckan, tänkte visa lite recept etc, kan vara roligt att följa? Nu ska jag gå och träna! Vi hörs sen puss!

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Hälsoresa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jaaa vad kul!! Jag har precis gått in på en liknande grej, och ska fokusera väldigt mycket på att ge min kropp nyttiga grejer som får den må bra inombords (spydde i veckan efter jag ätit så mycket onyttigheter under en dag och glömt dricka vatten haha fräscht men ett wake up call to get back on track liksom). Ska gymma och träna mer nu också, haft ett uppehåll på 3 mån pga mycket jobb och knä-skada men nu så!! Gymade precis med min kille och det var såååå roligt, man glömmer så lätt hur roligt gymmet faktiskt är när man väl är där. Anyway längtar att följa din resa och göra den ”tillsammans”!!

    Reply
  • Så vacker du är!! och vore superkul med nyttiga recept :))

    Reply