Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Helgens händelser

12:33 | February 25, 2019

I helgen åkte jag tillbaka till Stockholm igen… Tom fyllde år och det kändes rätt att åka hem och fira. Även om det var rätt stressigt vägen dit och vägen hem tillbaka till Paris. Jag gick i skolan och jobbade hela Fredagen, lämnade direkt skolan på fredag vid 18.30 och tog sista planet med AirFrance 21.00, landade hemma och åkte till Tom som hade några kompisar över- det han inte visste var att vi skulle sova på Nobis hela helgen – jag älskar Staycations det är så mysigt och finns inget bättre ställe att göra det på än Nobis Hotel i Stockholm. Ligger så centralt, frukosten är fantastisk och stämning otroligt mysigt. Dem har också Ångbastu och vanlig bastu –  vilket Tom älskar. Vid 03.00 och festen var slut tog vi en sån där sparkcykel till hotellet och beställde upp deras Curry Mackor… Hehe så bra nattmat!

Såhär såg det ut på lördag morgon! Vi vaknade i lugn och ro och gick ner och åt frukost där Toms kusiner väntade. Här satt vi ett tag och åt en super god frukost! Min fram kamera på mobilen är sönder… Så otroligt jobbigt, så får ingen skärpa!Sen gick vi upp till rummet och satte på oss någon överpriserad Sheetmask jag köpte på flygplatsen… Efter gick vi och åt lunch på Kommendören med några kompisar, hämtade Leo och åkte ut till Toms familj på Lidingö.Sen kom vi till rummet, tog det lugnt och gjorde ordning oss för att äta på Matbaren. Jag har på mig Valentino Cashmere tröja och Off White kjol!Vi åt flera små rätter, på bilderna ser ni friterad avokado, en mini korv och en biff – allt var super gott, men förväntade mig mer än kulinarisk upplevelse. 

Två av mina favorit rätter  – En bao med skrej och 63 graders bakat ägg med vintertryffel!På söndag vaknade vi vid 09, gick ner och åt frukost, sen hoppade jag in i en taxi och åkte till Flygplatsen. Inte super kul att åka en söndag… Men allt gick bra – när jag kom fram åt jag Lunch med Lovisa som var in Town och sen pluggade jag med min grupp för ett skolprojekt för att avsluta kvällen med Wahlgrens värld. 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Helgens händelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar din blogg! Kan du tipsa mer om kläder igen? Älskar de inläggen! Skulle vara kul om du tipsade om bal och studentklänningar!

    Reply
  • Åh saknar dina inlägg där du tipsar om kläder! Kan du göra ett inlägg med “wanties”?

    Reply