Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Kvälls mys

12:09 | February 21, 2019

Världens finaste klasskompisar: Yara, Michelle och Tamara! Yara kom förbi igår med en svart tryffel – så vi lagade tryffel pasta. Super enkelt, smör och parmesan till såsen, koka pasta och sen riv den svarta tryffeln på. Så lyxigt och gott. Är väldigt glad att jag har dem, idag började jag med franska 8.30, sen Design Development Production som slutar 12.40 och efter springer jag till kontoret där jag jobbar till 19.00 – väldigt hektisk dag, men känner mig väldigt glad och lycklig idag, pigg också… Händer inte ofta! 

Imorgon åker jag till Stockholm super sent, 21.40 tror jag planet går och måste åka söndag morgon, för Fashion Week börjar på måndagen och jag ska jobba… Men min älskling fyller år och skulle inte kännas rätt att inte få fira honom. Fick frågan om jag skulle vilja flytta hem till Sverige efter min utbildning? Och allt beror på, I Stockholm har jag en lägenhet och min pojkvän, samt kontakter för det jag vill jobba med. Dessutom älskar jag Stockholm – Men vi får se, så svårt att veta nu. Jag vill bli bättre på att leva i nuet och inte planera för mycket i förtid, tycker det blir stressigt och man hinner inte njuta av det lilla i stunden. Tycker det här skolåret har gott alldeles för fort, känns som det va en vecka sedan jag kom till lägenheten och va redo för en ny termin.

Vi hörs sen, Puss!

 

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Kvälls mys”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag älskar din collage tröja vart är den ifrån?

    Reply
  • Är du klar nu till våren?:)

    Reply
  • Hur kommer det sig att Toms mamma och och syster flyttat till Paris också ?

    Reply