Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Valentines

16:55 | February 19, 2019

Min helg, Wow vilken helg – så romantisk och härlig, minus att jag blev döds förkyld! När jag landade i Torsdags stod det många skönhets punkter på listan. Vaxning, trådning, ögon frans böjning och frisörs tid. Alla hjärtans dag är ju årets viktigaste dag!? Hehe, såhär såg det ut på Rapide Brows pop up på NK:Jag trådade ögonbrynen och gjorde Lash Lift! Blev otroligt nöjd med resultatet. Såna här små saker höjer verkligen sitt utseende och självförtroende med hästlängder.  Fick världens bästa mottagande på CreativeHeadz som fixade en pang Blowdry! Så piffigt. 

Note to myself: Inte nöjd med min hårfärg just nu! Its not looking good!Sen hämtade Tom mig på frissan, vi hade inte setts på nästan 1 månad! När jag kom hem såg det ut såhär, min pojkvän! Han kan han! Raclette Middag! Vin, Jordgubbar med smält choklad, favorit godis och LEO! Och massa tända ljus och röda rosor…På fredagen vaknade jag upp förkyld, satte på mig tränings kläder och sprang ner till Astrid på Diplomat där frall dejt vankades. Kolla dem här små grisarna…Sen gick jag förbi Roshi och provade Raven Jewelz ringar… Har på mig blus från For Love and Lemon! Jag sved om till samma klänning jag hade kvällen innan och mötte Tompa!Han hade bokat bord på Daphnes,  Två kompisar kom och överraskade oss efter vi ätit och vi drack drinkar till stängning – för att sedan dansa vidare på Mono!På lördag vaknade jag upp super sjuk, vi plockade två club sandwich på Sirap och sen skyndade oss ut till Landet, där jag låg och sussade i 4h…Efter att jag fått vila tog vi bilen till Malcom, som också va på landet där det vankades super middag! På söndagen la jag undan mobilen och njöt av det krispiga vädret, Tompas svamp toaster och serien YOU…

 

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Valentines”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här