Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Zimmerman

12:29 | February 11, 2019

Vår, mönster, blommor, fladdriga klänningar och ben! Längtar efter vårens kläder, min garderob är som bäst på våren/ sommaren – det har den alltid varit! Jag peakar inte på vintern – så är det bara. Huden blir grön vit, håret torrt och värme och “bekvämlighet” går före när man väljer outfit på morgonen. USCH!  Jag har på mig denna klänning: Här,Orm pyton klänningen Här och Vita klänningen Här.Visst är alla tre klänningar galet fina? J´adore! 

Bilderna är tagna av @anglickpicture på @bankhotel

 


1 kommentarerEn kommentar om “Zimmerman”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här