Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Hej hej

12:07 | February 11, 2019

Hej bloggisen, hur mår ni? Såg era kommentarer i senaste blogg inlägget och ser till ASAP att kolla efter balklänningar och vår kläder. Jag har börjat jobba, varje dag – efter eller innan skolan. Därav lite på bloggen, gör en praktik på ett så coolt företag som heter tag-walk.com – hon som är grundaren är definitionen av girl power. På måndagar är jag ledig, har skola från 10.00- 16.30. Min helg har varit ganska lugn, jag jobbade till 19 i fredags – sen träffade jag Emma och Jessica på Atlas ( en ute servering i Saint Germain) vi delade på två flaskor rödpang och satt och snackade, sen kom några av Emmas kompisar. Mycket trevligt! Var hemma vid 00.00, somnade sött och vaknade vid 09 – promenerade till Toms mamma och åt frulle där, vi tog senare en prominix och sen promenerade jag hem.. Där jag fastnade i en vild Gula västarna demonstration. Så läskigt, på kvällen promenerade jag tillbaka till Toms fam där vi åt middag – gick 30.000 steg den dagen.  

I söndags sov jag ut, sen kom min grupp, som jag har ett projekt med i skolan – dem lämnade vid 16.30, då klädde jag på mig och gick till mitt nya gym L´Usine där jag köpt gymkort. Herregud vad skönt att va medlem igen på ett gym…. Tagit ett tag men inte haft råd försen nu hehe. Promenerade hem och lagade en Bolognese – som blev helt OK! Skypeade med min älskling och sen la jag mig i sängen, hade en klassisk söndags ångest och vred mig i sängen till 02 då jag äntligen somnade. Har inte tagit några bilder, min mobils kamera är kaputt. Men kan ni inte fråga mig lite frågor?  Det här inläget får vara lite gott och blandat. Vi börjar med veckans planer: 

Måndag: Skola till 16.30, plugga från 16.30- 18.00, 19.15″ U can Dance” klass på gymmet med Estelle – middag hemma!

Tisdag: 8.30 franska lektion, 10-19.00 Jobbet – middag med Lolli

Onsdag: Jobbet 13.00- 19.00

Torsdag: STHLM!

Fredag: STHLM!

Sen hittade jag det här underkläderna, alla hjärtan dag coming up – så tänker att man ska väll sätta på sig något extra fint. Vet att Tom föredrar svarta underkläder hehe. 

 

 

// Svart spets bh HÄR och svarta spets trosor HÄR//

 

Knäppte av två selfies, ena fick Tompa som godnatt och andra fick mamma som glad fredag sms! Lördagens godbit:

Klart slut från mig! Glöm inte att ställa frågor! PUSS!

 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Hej hej”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du tänkt flytta tillbaka till Stockholm efter uni? Vill Tom bo utomlands nångång, för du har ju bättre jobbmöjligheter utomlands så skulle han vela flytta ”med dig” ifall det är det du vill? 🙂

  Reply
 • Skrev lite om det i senaste blogg inlägget <3

  Reply
 • Hade varit väldigt kul om du kunde skriva om favoritsaker att göra i Paris, vart det är bästa att äta/shoppa osv. Ska till Paris i Mars och det hade varit roligt med lite inspiration!

  Reply
 • Hej! Undrar om du behövde göra något intagningsprov till det universitet du pluggar på? Har nämligen alltid undrat hur det går till

  Reply
 • Fina underkläder 😂

  Reply
 • Vad är dina planer efter uni? Är lite inne på någon fashion/business- utbildning som du läser men vet inte riktigt hur man skall ta sig vidare efter uni. Drömmen hade ju varit att jobba sig uppåt på något stort modeföretag.

  Reply
 • Gud jag vet inte, jag tror ändå starta eget, men om du går en fashion business utbildning så kommer du få massa hjälp att komma till ett stort mode hus!

  Reply