Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

En festlig helg

14:57 | February 6, 2019

Här kommer lite snaps från helgen, åkte till London i helgen där Beatrice och Mamma var – bodde hos Bea och vi hade så roligt, jag kom fram på fredagen ganska sent efter ett försenat tåg, jag gjorde snabbt i ordning mig hos Bea och sen gick vi till Cuckoo – har alltid SÅÅ kul på Cuckoo! Körde smoking från Zara med en sassy Bh under och saint Lauren klackar. Lördag morgon kom och vi träffade mamma på frukost på KX ( bästa gymmet i London) så jäkla lyxigt där. Efter gick vi och gjorde en blowdry, bytte om snabbt och åkte till Chiltern Firehouse för lunch. Så trevligt, älskar Chiltern – efter lunchen tog vi några drinkar med Beas två kompisar och sen gick vi hem och gjorde ordning oss för kvällen. Lördag kvällen var inte lika rolig, det var ett techno event som heter Boneca. Jag och techno gillar inte varandra, inte varandra alls! Söndag morgonen åt vi frukost igen med mamma och sen åkte jag till tåget. Hatar att komma fram själv en söndag vid 20 – kylskåpet är tomt och ingen är hemma. Men i tisdags kom min städerska och organiserade allt hemma, ni förstår inte lyckan när jag kom. På sista bilderna ser ni min älskade polly – Tom´s lillasyster, kom med maräng bakelser från Aux Merveilleux, dem är helt helt galna. 

Nyhet för veckan är att jag skaffat mig ett internship på tagwalk.com – så spännande och läskigt på samma gång. Kommer jobba varje dag förutom måndagar, vissa dagar halv dag då jag har skola. I veckan händer det inte så mycket, jag ska jobba, plugga och träna. Är så motiverad att komma i form, bara super dyrt med gym kort här så vi får se hur jag gör. Började med en joggning igår längst seine – min kondition är inte riktigt på topp hehe. Vi hörs sen, puss!


12 kommentarer12 kommentarer om “En festlig helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle du kunna skriva lite om skolan? <3 kram!!

  Reply
 • vilken storlek har du i jackan? <3

  Reply
 • Skulle äälska ett inlägg med tips om basic kläder, typ en snygg lite kraftigare vit tisha, en grå hoodie, blåa slitna jeans…..!!

  Reply
 • Studentbaler är på gång!! Har du tips på bra märken som har snygga klänningar? Älskar bloggisen<3

  Reply
 • Har du pintrest eller tumblr?

  Reply
 • Kan du tipsa om bal och studentklänningar som inte kostar för mycket?

  Reply
 • Kan du tipsa om svarta hoodies, bacis t-shits och smycken?

  Reply
 • Skulle vara så kul om du tipsade om student och balklänningar! Gärna inte allt för dyra <3

  Reply
 • Kan du tipsa om skor, sneakers m.m? Det får gärna ligga runt 1000 kr som högst.

  Reply
 • Älskar dina inlägg där du tipsar om kläder! Kan du lägga upp det ännu mer?

  Reply
 • Vilka städer/samhällen skulle du vilja bo i, i världen?

  Reply
 • Ska du flytta till New York?

  Reply