Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

London weekend

16:45 | February 1, 2019

Hej, hur mår ni? Allt bra här, saknar Tom ganska mycket idag – men badaboomm: Jag ska till London i helgen där mamma och Beatrice är, så himla kul. Tänk att att jag bott där i 2 år? Gott i skola där, haft en del av min barndom där. Känns alltid lite konstigt att komma tillbaka till London, det är sån glädje men tar också tillbaka många minnen där jag verkligen inte trivdes där.  Jag ska bo hos Beatrice, som är världens roligaste och härligaste själ! Vi träffades på drinks förra året, när mamma och jag var där- sa klick på en gång och helgen efter kom hon till Paris. Liten love story. Helgens schema ser ut så här:

Fredag kväll: Kommer från med tåget 20.30, middag och catch up hos Bea – sen drinkar ute. 

Lördag: Träning klockan 11 med Beatrice grymma PT:Kyle, Hår föning på Harvey Nicholas, Lunch på Chiltern Firehouse med mamma och hänga med henne, Drink med mamsen och sen Boneca med Carnival tema. Boneca är ett techno event som är då och då, super coolt fixat. Önskar bara att jag tyckte om Techno…

Söndag; Brunch med mamma och Bea och sen tåget hem!

Hur gullig var Leo som bebbelusk? Saknar dem där leopard sneakersen..Vart har dem tagit vägen?


2 kommentarer2 kommentarer om “London weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättebra blogg! Kan du tipsa om bal och studentklänningar?

    Reply
  • Vart är den gröna jackan med päls ifrån?🥰🥰

    Reply