Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Min helg

16:58 | January 28, 2019

 

Här har ni lite snaps från min helg, fredagen invigdes med middag på Le Girafe avec Louise! Alltså herregud vilken restaurang. Man har full utsikt mot Eiffel tornet, den absolut härligaste stämningen och så snyggt möblerat. En väldigt ” lyxig restaurang” Efter många timmars gulpande av ostron och Amaretto Sours, lämnade vi restaurangen och gick till Monsieur Bleu där vi tog en drink. Sen sa jag och Louise hejdå till mamsen och vi fortsatte till en hemmafest och sen Raspoutine. Jag smet runt 03.30, var ganska stolt över min prestation.

Lördag morgon vaknade jag sjuk och svag. Mamsen och jag klädde på oss, gick till Wild & The moon och fick ner olika shots av ingefära för att sedan hit the streets. Första stoppet var Chanel Smink, sen gick vi vidare till Céline och Zara. Hittade livets smoking på Zara, velat ha en smoking för kvinnor så länge. Tänker att man har en läcker svart spets bh under och en stram tofs med höga klackar. Dö läckert! Vi avslutade våran shopping tur med en chockland fondant på Costes , för att sedan traska hem och äta take away middag från Wild & The Moon. SÅÅÅ mysigt! I söndags vaknade jag upp lika sjuk, utan mamma och inge sms från pojkvännen. Fick total söndags ångest i min ensamhet och gick till Toms mamma och syster för Chai Té och tjejsnack. Sen gick jag och handlade och gjorde en riktigt god Bolognese till mig och Lolli. Vi diskuterade dagens relationer, eskorter och dejting över en flaska rödvin och sen sussade vi tillsammans. Kunde dock inte somna, vände och vred mig till 02.30… 


2 kommentarer2 kommentarer om “Min helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej going. Kan du snälla tipsa om snygga vårjackor och vårskor? + saker man kan önska sig i 19-års present. Det är lite akut på den fronten. Vill önska mig en snygg jacka men behöver verkligen inspiration… tack<3

    Reply
  • Krya på dig! 🌸

    Reply