Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Svar på frågor

17:31 | January 25, 2019

Vad var det som lockade dig med att plugga utomlands? Övervägde du att plugga i Sverige eller var det helt uteslutet? Och är du nöjd med ditt val? Jag har alltid varit dragen till universitet utomlands, speciellt New York eller London. Dem flesta av mina vänner sökte sig till universitet utomlands, likaså min bror, mamma och pappa. Jag övervägde inte alls att plugga i Sverige då jag känner att linjerna inte passar mig alls. Jag gillar kombinationen av business och kreativitet, vilket är svårt att hitta på de flesta universiteten. Nu skulle jag kunna tänka mig att plugga hemma, men tror det är viktigt att komma ur sitt skal och upptäcka världen själv. Man mognar så otroligt mycket utav att klara sig mer själv, inte ha sina bästa kompisar och familj runt en och leva i en annan kultur.

Vad hade du gjort om du inte började plugga direkt och tog ett sabbatsår?  Hmm, tanken av sabbatsår har aldrig lockat mig, tycker det är skönare att ha gjort all utbildning på en gång. MEN, om jag hade tagit sabbatsår hade jag nog jobbat i antingen London, L.A eller New York- för att det verkar så himla roligt. Göra något jag inte ser mig själv göra i framtiden. Gå filmskola, lära sig surfa, jobba på ett roligt företag inom den branschen du är intresserad av!

Till er alla som läser min blogg,

Jag förstår verkligen stressen innan man tar studenten och när man tagit den, stressen att inte veta vad man ska göra, stressen att hitta något man tycker är kul. Jag tycker det är fel att vara frustrerad över att man inte hittar något man är passionerad över, genom att hitta något man gillar så måste man gå en läng väg, upptäcka alla olika branscher och umgås med människor, som du inte gått i skola med eller känt hela livet. Jag har ingen aning vad jag vill göra, förmodligen något i Mode, men en sak jag vet är att skola kommer alltid vara skola och jobb kommer alltid vara jobb. Självklart att man ska hitta något man tycket är kul, men viktigt att understryka att det inte ALLTID är kul. Så ett råd till er alla, livet är för kort att gå runt och leta efter något man tycket är kul eller gillar, innan man vet det måste man upptäcka och ta er ur sin comfort zone. Ha en fin helg, Bisou!


4 kommentarer4 kommentarer om “Svar på frågor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du lägga upp fler bilder frän hunkemöller shootet?? Så himla snygga set <3

  Reply
 • Skulle inte du kunna blogga mer om hur det var för dig att flytta och bo ensam i en ny stad? Har också flyttat låångt bort och tyckt att det varit en sån fin tröst när du tidigare skrivit att det varit lite ensamt för dig också stundtals. Tycker du har en så fin och genuin blogg! <3

  Reply
 • Tänker köpa eytys men kan inte bestämma mig för vilken färg… Vilken tycker du? Du har en så snygg & unik stil ❤️

  Reply
 • Vita balenciaga tripple s eller eytys? ❤️

  Reply