Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Sincerely

19:37 | January 24, 2019

 

Mixa Demna Gvasalia och Virgil Abloh så har du dig själv en up to date outfit. Demna är designer för Balenciaga och Virgil för Off White. Helt sjukt egentligen hur streetstyle tagit över hela mode industrin. Älskar iaf den här looken, väldigt millenial över det hela. Allt finns på nyheter hos nathalieschuterman.com ,Den långa tajta kolen kan du stylea lite med vad som behagar, på bilden körde jag en oversize skjorta, för att göra det lite mer klätt och vardags. En sån kjol passar lika bra med en större mysig tröja eller en cropped cool tisha. Ett perfekt plagg i garderoben helt enkelt. Skjortan förövrigt; en klassisk oversized skjorta fast med en touch, älskar Balenciaga trycket på ryggen. Skjortan är också ett sånt perfekt plagg, stylea med jeans, läderbyxor, kjol – passar dag som natt! Bisou, hörs sen!

 


1 kommentarerEn kommentar om “Sincerely”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här