Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Buyings & School

14:15 | January 23, 2019

Såhär såg jag ut igår på Viktoria Beckham inköpet: R13 byxor, Golden Goose sneakers, Ganni tröja, Prada bustier och Balenciaga väska.Moncler jacka. Det var så satans kallt igår i Paris… Gud vad jag ser uppgiven ut på den här bilden… Skrattade inombords; då vi var påväg till mitt favorit bageri.Så här ser taket ut på bageriet Le Moulin De La Vierge… Hur fint?Muuuummmssss….Efter att vi köpt 10 bakverk, så åkte vi på AMI inköp, tog upp tre av bakelserna ur kartongen och började äta med plastbestick medan vi kollade på snygga herr kläder…Efter inköpet gick vi till Isabel Marant, som var sista inköpet för dagen. Smyckena va 2 die for!Sen gick jag hem och vilade, är fortfarande sjuk..Kom hem till mitt första franska Pressutskick från Viktor & Rolf! Vad tror ni det var i påsen?Efter varit hemma ett litet tag gick mamsen och jag till ett Ramen ställe vid mig. Restaurangen ligger på en asiatisk gata vid mig, som bara har sånna här restauranger! Oglamigt men gott!Imorse vaknade jag 09 snoozade till 09.30 och sen blev jag hämtad av Klara och vi åkte och köpte in Eytys!Mina tre favorit skor, älskade den här jackan!Min outfit idag, The Row byxor, Eytys skor, Stella McCartney tröja, Miu Miu jacka och Dior väska!Efter att ha kollat på två märken vi beslöt oss inte för att köpa in åkte vi till Jacquemus. Hur mumsig bricka? Nu är jag i skolan och har lektion, sen blir det Viktor&Rolf couture visning! Kram


7 kommentarer7 kommentarer om “Buyings & School”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här