Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Min helg

10:47 | January 21, 2019

Min helg började i fredags, jag jobbade inte i butiken så sov ut och tog en långis med Leo!Efter promenaden gick Leo och jag hem, jag gjorde i ordning mig då klockan 14 skulle jag spela in en liten grej…Så spännande, vet inte hur mycket jag ska berätta… But very exciting!Efter några synkar åkte vi till Nobis där jag skulle få lite smink av Clarince och hår fixat från Antonio Axu. Jag bestämde mig att gå på Elle Galan en timme innan galan började. Var egentligen sjuk och hängig, men fick feeling så tog något från garderoben. Hon som fixade mitt hår frågade vad jag skulle ha på mig… När jag satt i outfiten, bleknade lite när Petra och Co såg ut som prinsessor. Finaste JACK!Körde ett siden sätt från Nanuskha finns på nathalieschuterman.com, sen en Prada fjäder bolera från mammas garderob och Marni clutch från mamsen garderob också! Efter galan smet jag hem till Tom och Leo som hade sjukstuga. Började få lite huvudvärk när jag skulle lägga mig och på morgonen när jag vaknade hade jag den sjukaste migränen. Kunde inte stå upp, kräktes och va helt kallsvettig. Låg och grät för jag fick sån ångest att jag skulle åka tillbaka till Paris och det var min och Tom´s sista hel dag och jag låg som en hösäck. Men det blev bättre på kvällen och vi köpte svenne tacos och så mycket bättre. Sen såg vi dokumentären om Fyre Festival, var helt tagen. Tips att kolla!

Nu är jag tillbaka i Paris och har lektion. Känns lite konstigt men ändå bra att vara tillbaka. Solen sken imorse, vilket var väldigt härligt. Ska fokusera nu på läraren, måste vara bättre på att inte sitta med datorn på lektionen. Puss och kram, glad måndag!

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Min helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här