Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

BED TIME

14:37 | January 21, 2019

Älskar dem här bilderna @vtrports tog på Bank Hotel, kommer ni ihåg blogg inlägget när jag pratade om att jag hade haft en fotografering för mammas webbshop och märke på Bank Hotel? Här är lite av resultatet. Hur snygg är denna OFF White kappa och Balenciaga Triple S? Klicka HÄR för att komma till dem. Tycker dem vita är så snygga! På tal om min dille för mönstret “checked”, Balenciaga väskan..DÖR den hittar ni också här!

Kappa, sneakers och statement väska, Mmm Jaa tack! 

 

/This post includes add-links/


2 kommentarer2 kommentarer om “BED TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här