Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Back to school

22:02 | January 21, 2019

Morgonen började med kaffe och Croissant från Paul… Så god!Körde unravel jeans, Off White hoodie, Nathalie Schuterman Kappa och Dior väska…Älskar mitt skal från Printworks och ring från Engelbert och Cartier.

Hej, nu ligger jag i sängen och äntligen fått i ordning på elementen- har varit iskallt i lägenheten, idag hade jag två lektioner: Ena var Data Visualization och andra var Research, Development Methods. Imorgon bitti börjar jag 08.30 med Franska… Har tagit det som en elective ( en extra kurs) Annars har dagen rullat på, det är skönt att vara tillbaka men saknar Tom såklart. Imorgon ska jag försöka packa upp allting, göra en budget för dem kommande veckorna ( studentlife) Har ni några frågor till mig? Fråga på? Svarar gärna! 

Här kommer ett litet veckoschema;

Tisdag: Franska lektion, packa upp väskorna, budgetera och kolla vad som behöver inhandlas, träffa Iso och Lollo på Belle Epoque.

Onsdag: Skola till 15.00, Gå på V&R visning försöka hitta ett gym inom min budget…

Torsdag: Skola, Skola, Skola

Fredag ; Middag med mamma och Louise på Paris trendigaste resto just nu Le Girafe och sen ut och dansa!

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Back to school”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad var det som lockade dig med att plugga utomlands? Övervägde du att plugga i Sverige eller var det helt uteslutet? Och är du nöjd med ditt val? <3

  Reply
 • Vad hade du gjort om du inte började plugga direkt och tog ett sabbatsår? <3

  Reply
 • Kan du tipsa om några väskor/skor som du önskar dig atm? <3

  Reply
 • Vad skulle du döpa dina barn till? Jättebra blogg!

  Reply
 • Hva er dine “must have´s beauty products”?
  Har nettopp flyttet alene til en ny by for studier, og trenger skikkelig mat-inspo. Hvordan ser en vanlig food-day ut for deg? Syntes det er sååå vanskelig med lange lektioner og sene kvelder:(

  Big hugs fra Norge<3

  Reply
 • Tog studenten förra året och planerar att flytta hemifrån och börja plugga till hösten! Har hela mitt liv varit minde besatt med designerväskor och känner att efter ett år med jobb och fem år med studier framför mig att jag förtjänar att unna mig en riktigt dröm väska. Frågan är då, jag vill ha en väska som jag kan ha till universitetet, dvs. Få plats med dator, block, kalender osv. En väska jag kan ha dag ut och dag in. Sen hade ju det varit trevligt med en väska som kan ”stand the test of time”, alltså inte en som slutar vara trendig efter ett år.
  Har varit inne på Balenciaga City Bag, men hade varit jättehjälpsamt att få lite inspiration och tips från dig då jag tycker att du har en helt fantastisk stil! Samt hade varit kul och höra vad du tycker om balenciagan
  Massor kramar!

  Reply
 • Skulle gärna se mer vardags och skoloutfits som i detta inlägg här på bloggen!

  Reply
 • Hade varit så himla kul att se hur du bor i Paris och vad du gör på dina vardagar i Paris!! Caféer, affärer, museer osv
  Puss!

  Reply
 • Heyyy! kan inte du tipsa om snygga skidkläder inför sportlovet? Och sen tipsa om student- och balklänningar? Folk på min skola har redan börjat köpa sånt och jag har verkligen ingen aning hehe 🙂 Du har så fin och unik stil!!

  Reply