Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Onsdag 16/1

15:10 | January 17, 2019

Igår så jobbade jag i butiken från 09 till 14.00 sen gick jag hem i kylan och gjorde 2 vurpor. Värmde upp mig hemma hos Tom, tog på mig två lager cashmere och tog mig ut i kylan igen. Målet var Heat på Sophie Lie som ligger på Birger Jarlsgatan 18. Det är en bastu behandling, man sitter i bastun 45 minuter och svettas ut verkligen allt. Det är en speciell bastu som hjälper att bland annat boosta Collagen. Att basta är så bra för kroppen. Att basta är som en detox för din kropp: den hjälper din metabolism,  minskar stress och stelhet i kroppen. Bastun på Sophie Lie är också super bra för huden, fick ett underbart glow i mitt ansikte efter.

Efter min bastu gick jag hem till Alex och åt middag, hon hade lagat en jätte god thai kyckling gryta och Andrea tog med sig en drömmig äppelpaj.   Idag är jag sjuk hemma med ångest, får alltid ångest när jag är sjuk, en stress i kroppen. Ska vila så hörs vi sen! Puss!


7 kommentarer7 kommentarer om “Onsdag 16/1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trist att servicen på schuterman är så dålig 😞
  Väntat på en väska i en vecka utan återkoppling.

  Reply
 • Hej Emma,

  Webben har varit under så mycket tryck rean och julen, ska såklart inte hända. Men maila mig så ska jag se att du blir återkopplad!

  Reply
 • Krya <3

  Reply
 • Jättebra blogg! Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar om bal klänningar och studentklänningar? De får helt ligga som högst runt 1000 kr. Kram

  Reply
 • Självklart puss!

  Reply
 • Ha en bra dag
  och krya på dig

  Reply
 • Tack fina <3

  Reply