Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

24 h på Bank Hotel

13:01 | January 16, 2019

Igår så hade vi fotografering för mig, Nathalie Schuterman webbshop och Nathalie Schuterman brand. Vi hade förberett outfits dagen innan och hyrt in världens duktigaste @angelickpicture och make up artist @astridmazetti senare kom också @vtrports och fotade. Det var så kul att projektleda med Klara och Dina. Allt gick så bra och hotellet är super super snyggt inrett, så alla bakgrunder blev amazing. 

En snap från Astrid, när Dina, Klara och jag fottades i Nanuskha.  Såhär såg rummet ut, så himla mysigt. När vi var klara med plåtningen kom Tom och vi åt middag på Bonnie´s. Lånade en Victoria Beckham klänning, modellen hon hade på sig på Megan Markle och Prince Harrys bröllop!Efter middagen gick vi upp på rummet och tog ett långt bad, sen somnade vi till en P3 dokumentär.  Imorse så åt vi en grym frukost och sen gick till jobbet! Idag ska jag jobba i butiken och sen gå på möte 14 och testa Heat by Sophie Lee.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här