Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Min måndag

11:51 | January 15, 2019

Måndagen började med en liten outfit bild på mammas balkong, går dit på morgonen och lämnar Leo innan jag går till butiken. Har på mig Vetements jeans, Givenchy skor, Sandro jacka och Nathalie Schuterman tröja.

 Efter jobbet träffade jag Sonia och Alex på diplomat för en liten catchup och te!Sen till Saluhallen för att hämta mat från Lisa Elmqvist och sen hem till mamma för att fixa inför middag med Linn Eklund och hennes mamma Annika. Vi hade mamma dotter dubbel dejt.Hade på mig Fendi kjol och Céline tröja!Så här såg bordet ut, älskar att duka!

Så här ser det ut hemma på Karlaplan!

 

 


1 kommentarerEn kommentar om “Min måndag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur har jag aldrig läst din blogg förut? Helt underbar! <3

    Reply