Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Min helg

11:52 | January 14, 2019

Fredagen började med att vi fick in en ny order från Cult Gaia. Hur fina färger? Längtar till Våren…Jag hade på mig en klänning från Sandro och en tröja från mammas märke samt kappa också från mammas märke.Sen hämtade Tom mig i butiken och vi raceade ut till landet, där brasa och hemmagjord pizza väntade. Vi kollade på en film efter och somnade ganska tidigt. Så skönt!På lördag morgonen var det soligt och vi satte på oss varma kläder och tog en lång promenad till byn för att äta brunch på Bageriet och sen promenera tillbaka. Kan säga att det är en riktigt lång promenad. Va helt slut i kroppen efter.Sen ville jag ha en instagram, placerade ut tom så jag kunde se hur det skulle se ut! Det kan se ut såhär…Myste runt i den här, Tom kollade på fotboll och jag lyssnade på podcast. Efteråt gick vi på middag hos några kompisar och sen hem för att sussa. På söndagen tog vi det Piano, vid 14 åkte vi in till stan och jag åkte till Diplomat för att hänga med Wille. 

Körde dubbel tröjor för det är så jäkla kallt… Ha en underbar vecka gänget! Pusspuss


9 kommentarer9 kommentarer om “Min helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här