Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

FREDAG

11:17 | January 11, 2019

Glad fredag på er, så skönt med helg – varit en busy vecka i butiken. Är sjuk och trött, samt trött på min p piller som ger mig pms vart varannat. Men men, ikväll skulle jag ätit med tjejerna, men mår som sagt inte så bra så åker till landet med pöjken min. Super mysigt, kan inte bestämma vad vi ska laga ikväll, lite sugen på att göra vodka pasta. Har ni gjort det förut?  Så himla mysigt att laga mat på landet tycker jag, det ger en helt annan känsla. Inget sponsrat inlägg, men beställde hem två stora kassor från mat.se – och det har varit så kul, Tom och jag har lagat massa mat hemma. En grym fisksoppa, kycklingkebab, Chevre Chaud, Bouef Bourginion, Falafel etc, perfekta middagar. 

Har en helg kvar i stockholm, sen åker jag tillbaka till Paris, det är med blandade känslor. Det ska bli så kul att börja skolan och mina nya lektioner, träffa min vänner där. Men det är alltid jobbigt att lämna Tom, men vi är så vana med långdistans nu, så det blir lättare och lättare. Dessutom när man vet att jag kommer hem i Maj och då stannar jag 4 månader. Älskar kontrasterna. Nu ska jag kila ner i studion och ser hur det går med att fota nyheter.  Puss och Kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här