Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Pajama party

16:55 | January 10, 2019

Här är lite bilder från min jul, jobbat hela julen, men haft supermysigt, speciellt med min älskade pojkvän och familj. Sen är det något med julen som får mig att bli lite deppig. Jag älskar allt med julen men jultraditionerna blir inte samma när man har skilda föräldrar. Den här julen va också lite speciell, för Marcus firade med Kajsa hos hennes familj. Men tycker allt har varit underbart. Speciellt att ta del av Toms familjs traditioner. Haft på mig For Restless Sleeper sett hela jul helgen. Finns i butiken nu på rean hint hint. Trivs så bra i siden och mönster, älskar. Jackan ni ser på Tom fick han av mig i julklapp från Sandro. Dör för checked mönstret och hur snygg han är i den. Nu ska jag springa ner igen i butiken, men återkommer snarast. Pussiluss


1 kommentarerEn kommentar om “Pajama party”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här